esennruzgar Yeni Üye Üye 13 Şubat 2012 #17.061 sahilim sen diyince bloğumda da paylaştım adını vermedim ama öneri olarak sunduğunu yazdım 😀DD.menülerin devamı gelicek...
sahilim sen diyince bloğumda da paylaştım adını vermedim ama öneri olarak sunduğunu yazdım 😀DD.menülerin devamı gelicek...
nickimi kim yedi Hamiş Melek 13 Şubat 2012 #17.062 bende akşam için kuru biber ve kuru patlıcan dolması hazırladım akşama salata yoğurt yeriz yarın için bizde bi plan yapmadık ne de ortada hediye var
bende akşam için kuru biber ve kuru patlıcan dolması hazırladım akşama salata yoğurt yeriz yarın için bizde bi plan yapmadık ne de ortada hediye var
nickimi kim yedi Hamiş Melek 13 Şubat 2012 #17.064 kardeşimde balayı için otelini ayarladı bizim otele gidiyorlar 16 temmuz girişleri 14 temmuz düğün
birgun Yeni Üye Üye 13 Şubat 2012 #17.066 nickimi kim yedi' Alıntı: kardeşimde balayı için otelini ayarladı bizim otele gidiyorlar 16 temmuz girişleri 14 temmuz düğün Genişletmek için tıkla ... ooo hadi hayırlı olsun canım benm.Allah utandırmasın inş...
nickimi kim yedi' Alıntı: kardeşimde balayı için otelini ayarladı bizim otele gidiyorlar 16 temmuz girişleri 14 temmuz düğün Genişletmek için tıkla ... ooo hadi hayırlı olsun canım benm.Allah utandırmasın inş...
sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Şubat 2012 #17.067 nickimi kim yedi' Alıntı: kardeşimde balayı için otelini ayarladı bizim otele gidiyorlar 16 temmuz girişleri 14 temmuz düğün Genişletmek için tıkla ... vayyyyyyyyy niki can sizde takılın gidin kocişinle 🙂 biraz akşın katarsınız hayatınıza
nickimi kim yedi' Alıntı: kardeşimde balayı için otelini ayarladı bizim otele gidiyorlar 16 temmuz girişleri 14 temmuz düğün Genişletmek için tıkla ... vayyyyyyyyy niki can sizde takılın gidin kocişinle 🙂 biraz akşın katarsınız hayatınıza
Kafa Hamiş Melek 13 Şubat 2012 #17.068 kızlar az önce girdim selam verdim ama kimse görmedi sanırım... bende kocama kazak aldım...akşamada karnıbahar yemeğimle çorbam var
kızlar az önce girdim selam verdim ama kimse görmedi sanırım... bende kocama kazak aldım...akşamada karnıbahar yemeğimle çorbam var
sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Şubat 2012 #17.069 kafa' Alıntı: kızlar az önce girdim selam verdim ama kimse görmedi sanırım... Bende kocama kazak aldım...akşamada karnıbahar yemeğimle çorbam var Genişletmek için tıkla ... oo kafa naber ya nerdesin sen saat kaç oldu mesai başlayalı nedense benim hiç alasım yok hediye felan niye böyle oldum hiç aksatmam aslında belki akşam gider bakarım o anki ruh halim
kafa' Alıntı: kızlar az önce girdim selam verdim ama kimse görmedi sanırım... Bende kocama kazak aldım...akşamada karnıbahar yemeğimle çorbam var Genişletmek için tıkla ... oo kafa naber ya nerdesin sen saat kaç oldu mesai başlayalı nedense benim hiç alasım yok hediye felan niye böyle oldum hiç aksatmam aslında belki akşam gider bakarım o anki ruh halim
B baldem Forum Okuru 13 Şubat 2012 #17.070 hangi parfümü aldınız kızlar? ben hugo boss aldım onu sevdiği için ama farklı kokularıda beğendim