Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

oda menepozsuz bunalımda ne yapcan gülüp geçicen

benim kızçe benim buzlukta pınar milföy gördü
eşim eve bırakırken tutturmuş pınar milföy alalım diye
geçenlerde kaynım gelmişti ayıptır söylemesi fırında patates kanat yapmıştım
kaynımda baldem patatesle kanat yapmış hayatımda öyle güzel kanat patates yemedim demiş
cumartesi gittiğimizde bize patates kanat yaptı
ben ıslak kek yapıyorum ertesi gün o yapıyor

biz ev aldık ya, o da şimdi mutfağını yaptıracak mış
size destek olamicam bende evimi yaptırıyorum diyor, sanki ondan iğne isteyen oldu

sadece gül bence. sinirlenicek bişi yok düşününce.
o konuştukça bas kahkahayı süper olur 😀

hayatın eğlencesi işte bunlar 🙂

oda menepozsuz bunalımda ne yapcan gülüp geçicen

ya valla gülüp geçemiyorum sahil ya acayip sinirlerime dokunuyor..

geçen gün eşimi arayıp sen neden bizi 3 gündür aramıyorsun diyo..eşimde abla bizimde kendimize göre işlerimiz var dedi..

verdiği cevap aynen şu : iyiki bi karın var bide çocugun olsa hiç aramazsın sen bizi..

ay anlattıkça aklıma geliyo dengesiz şey ne olacak

Kardeşini kıskanıyor belli işte bunun daha ne açıklaması olacak kıskanç adı üstünde doğru konuşmak lazım bırak allaha havale et takma kafana sinir stres iyi bişey değilll

kabullenme aşamasını geçtiler şimdi sidik yarışı gibi yarışırlar ay allahım hekeste mi var

Kardeşini kıskanıyor belli işte bunun daha ne açıklaması olacak kıskanç adı üstünde doğru konuşmak lazım bırak allaha havale et takma kafana sinir stres iyi bişey değilll

Allaha havale ettm zaten..benim hakkım kim ne düşünüyorsa 1000 katını nasip etsin inşallah Allah ona..
ama artık terbiyesizliğe kaçıyo yaptıkları farkında değil..
ozaman çatlar durur 😀

kendisiyle konusmuyorum aslında ama farkında bile değil..illa benimle konuşcak bişeyler yumurtluycak