Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kızlar nasılsınız Hepinizin Sevgililer günü kutlu olsun 🙂 bu arada ben dünden kaldım galiba başım nasıl ağrıyor akşam mesaideydim çalıştım 11 de evdeydim eve git bulaşık vardı onları yıka evi toparla saat 12:30 oldu ayyy allahım çok yorgunum yarabbi dayanma gücü ver hepimize

pinecim sen çok yoruluyorsun canım ya buna hiç bi vücut dayanmaz bak ben sana söylüyüm yani
akşama ne olacağını mı düşünüyorsunuz kara kara kafada kurgular başlamıştır

baldemcim yeni işin hayırlı olsun 🙂 nasıl gidiyo ilk günün

fıstık sağol ama yarın başlıyorum yeni işime bugün evdeki son günüm
dışarsı sisli puslu 😀
eşim diyo seni sisler vadisinde yalnız bırakıyorum ama istersen gitmeyebilirim evden çalışırım
dedim sen gidersen ben devam uyurum
ama hemen kalktım evi havalandırdım kahve yaptım kendime geldim 🙂

pine yakında yorgun düşeceksin hiç dayanma gücün kalmayacak diye korkuyorum canım
hem vücudunun hemnde beyninin dinlenmeye ihtiyacı var canım

Akşam değişik oldu eşim yine şaşırttı beni 🙂
annemlerin tv kurmaya gitti amca kızısı ameliyat olacak çağırmışlardı gelin oturalım 10 doğru gittik 1 saat oturduk sonra eve geldik bir iki meyve yedik tabi ilaçların da etkisi ağır bir uyku yaptı ki anlatamam yatağa girdim eşim wc sanıyorum özellikle şalteri felan kapatmış çakmayayım diye telefonları da kaldırmış saati bilmiyorum yerel kanal açmış orada saat yazıyor notlar yazmış sonra geldi dedim lambayı açık bıraktın ay üşeniyorum gece lambası gibi mutfata led ışıktan uyuyamdığımı biliyor kalk kapat hadi üşeniyorum felan dedim hem su içip kapatırım bir baktım kapının elceğinde mum altında yazı şuraya git oraya gittim buraya git evin bütün her yerini gece gece gezdim notları okuyarak en son yastığın altına koymuş hediyesini

böyle şans künyesi mi derler nazarlık var küçük şirin bileklik gibi
son zamanlarda ihtiyacın vardı diyor böyle bişeye herşey seni buluyor dierek şans ve nazarın gücüne inanarak aldım bende beğendim valla sağolsun

ya ablamında bugün doğum günü zaten çok duygulandım facasen yazdım beğenin 🙂))