C cikletimnerde Forum Okuru 14 Şubat 2012 #17.371 kız birgün senin 14 şubata gelmiş doğum günün yeni farkettim..düşün o kadar önemsemiyorum bugunü
aşkkelebeği Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.372 bende zaten iyice saldm kendımı sacım basmı toplayıp cıkıom iş yogunlugundan sabah odadakı arkd.konustuk tekrar konuşalım dıos eleman ısteeyelım ısteyenn bır yüzü kara vermeyen zenci misali
bende zaten iyice saldm kendımı sacım basmı toplayıp cıkıom iş yogunlugundan sabah odadakı arkd.konustuk tekrar konuşalım dıos eleman ısteeyelım ısteyenn bır yüzü kara vermeyen zenci misali
shuzur Daimi Üye Üye 14 Şubat 2012 #17.373 selam kızlar güzel geçsin gününüz sevgililer gününüzde kutlu olsunnnnn öpüyorum herkesi.
nickimi kim yedi Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.375 sahiloooooooooooooooo nerdesin uyuya mı kaldın sahilooooo
aşkkelebeği Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.376 bir gün dogum fgunun kutlu olsun canım her sy gonlunce olsunn
aşkkelebeği Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.377 nickimi kim yedi' Alıntı: sahiloooooooooooooooo nerdesin uyuya mı kaldın sahilooooo Genişletmek için tıkla ... nicikini yediğimin napıosun🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: sahiloooooooooooooooo nerdesin uyuya mı kaldın sahilooooo Genişletmek için tıkla ... nicikini yediğimin napıosun🙂
B baldem Forum Okuru 14 Şubat 2012 #17.379 kızlar bana müsade, yemeğimi hazırlayayım bi yandan da esra erol'u izliyorum kim kiminle nerede nasıl yarın gelemeyebilirim Allah'a emanet olun, kendinize dikkat edin bugün cok güzel bir gün geçirin hepiniz öpüyorum herkesi
kızlar bana müsade, yemeğimi hazırlayayım bi yandan da esra erol'u izliyorum kim kiminle nerede nasıl yarın gelemeyebilirim Allah'a emanet olun, kendinize dikkat edin bugün cok güzel bir gün geçirin hepiniz öpüyorum herkesi
aşkkelebeği Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.380 Kafa' Alıntı: kovaladıkça kaçan aşk kelebeğimmisin huzurrr hoşgeldinnn 🙂 Genişletmek için tıkla ... kız o ateş böceği değil miydi:=)))
Kafa' Alıntı: kovaladıkça kaçan aşk kelebeğimmisin huzurrr hoşgeldinnn 🙂 Genişletmek için tıkla ... kız o ateş böceği değil miydi:=)))