Dün eve giderken alışveriş yaptım kalpli pasta aldım,üzerine seni çokkk seviyorum kocacım diye yazdırdım.
Kocişim seviyor diye bolenez makarna yapcakdım malzemeleri aldım.Kocişede işden geç çıkıcam dedim süpriz yapcam diye.
Ellerimi doldurdum binanın önüne geldim anahtarım yok.Evde unutmuşum.Komşu kadınlar var bana bakıyorlar ne yapıyor bu kız diye.
Dedim anahtarımı evde unutmuşum eşimi bekliyorum.Kadın diyorki komşuna gitsene.Dedim ben kimseyi tanıyorum ki.Olsun kız kapıda kalmışsın diyo.Sen yeni gelen gelinsin hemi diyo🙂 Evet o benim dedim.Eşim gelir zaten dedim.Sonra mecbur kocişi aradım durumu anlattım oda beni yolda sanıyor ya ne çabuk geldin fıstığım diyor.
Neyse kociş işden erken çıkdı soğuktayım diye hemencecik geldi yamacıma🙂.Ben eve doğru yürüyorum kociş aşağı yola yürüyor.Meğer kebapçıda yer ayırtmış.Dioki fıstığım bana kesin süpriz yapar bende ona yapayım yemeği dışarda yiyelim.Hediyede alacakdım ama sen dışarda kaldım diyince hemen geldim hatunum diyor.Sonra yedik içtik kalkdık.Benim diyette bir güzel bozuldu ama değerdi.Yolda eve yürürken çiçekçiden de kocaman çiçek aldık.Eve gittik bu sefer ben pastayı hazırladım üzerine bir mum yakdım.Dilek tutup üfledik.Evimizdeki ilk sevgililer günümüzü kutladık.Çok hoşuma gitti kocişimin bu düşünceli hali.Hediyemde hafta sonuna kalmış bakalım ne alacak.
günaydın kızlar nasılsınız çikommmm canım benim gel seni bi öpemmmm çok güzel yapmışsın bacımmmm şaşırmıştır manita ayyy kıyamam ben size rabbim daimi etsin inş.bende mesai kaldımmm 11 de evdeydim sonra evi toparladım ve yattım sabahta güzelce kalkıp geldimmm
kuzum üzme bizi yaff..sen otur evinde bacım böyle olmaz..birbirinizi hiç görmüyosunuz bir hafta..bizde gündüz görüşüp bişi yapamıyoruz işte napcan kuzu ya..
kuzum üzme bizi yaff..sen otur evinde bacım böyle olmaz..birbirinizi hiç görmüyosunuz bir hafta..bizde gündüz görüşüp bişi yapamıyoruz işte napcan kuzu ya..
Vay be benim ne romantik bacılarım varmış,eşlere süprizler yapılmış,eşler süpriz yapmış.
Her zaman söylüyorum allahım mutluluklarımızı daim etsin,yuvamızı hayırlı,huzurlu eğlesin.
Kociş ben pastanın üzerine mumları yakıp getirdiğimde doğum günü müziğini mırıldanıyor😀
Hayatım doğum günü mü kutluyorum diyorum.Fıstığım başka müzik gelmedi aklıma diyor gözleri ışıl ışıl.