Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kızlar ben dün yogundum cok eve bile normalınden geç kalmışım başım catlıyordu ölüm gitti eve eşim kapıyı açtı bir baktım güzelce giyinmiş şaşırdım dedm içimden heralde çarsıdan falan geldi neyse ayakkabılarımı cıkartım eve gırdım tam yatak odasına gecerken salonu farkettim masayı hazırlamış mumlar yakmış gidp bakmak için halim yoktu hemen yataga attım kendımı 10 dk gozlerımı kapattım eşim zorla kaldırdı bni yemek yemek için salona gectık ben hemen kapınn yanndakı sandalyeye attım kendımı eşim dıyor sen karsıya gec hayr dıyorum zorluyor neyse caresız gectım corba servısı ıcın tabgımı uzatnca altından not cıktı 🙂)eşim yazmış sonra ekmek almak ıcın sepetı uzattı ekmek aldım altındannot cıktı okuyorum ama gözlerm yarı kapalı bir seyler atırtırdıktan sonra hemen yattım eşim gelmş yanıma yok huzur buldugm tek yer senn yann gibi zıvarlıyor dedım bugun noluyor ya sakamı bu 😀DDsonra ilaçlarımı getırtmek ıcn annem geldı ablamı aradık aglıyordu delirdim ben tabi uzuntuden zorla uyumuşm kızlar gece hep sayıklamısım eşim su falan ıcırmıs bna eminim dün geceyi boyle hayal etmemştr🙂))

şipidik benm migrenim vr tuttu gavur bırakmaıyor o kadr kötüydüm ki hiç bir şeyi görecek halim yoktu bende üzlüdüm ama napimbugunde iş yernde gece 12 ye kadr kalacagm yarına artık telafi ederm

ay canım migren çok kötü ya. Benim sülalemdede var. Annemdede varmış bana hamileyken atlatmış çok şükür. Seninde öyle olur inşallah hamilelikte atarsın.

Yazık olmuş kızzz.Biraz zorlıyaydın ya kendini cıks cıksss

Ama bir yandan da hak veriyorum sana insanın yorgun uykusuz olunca gözü hiç bir şey görmüyor.