sahile uzan Daimi Üye Üye 17 Şubat 2012 #17.742 cikletimnerde' Alıntı: sahilin mayısda geliyo dimi kardeşin .... Genişletmek için tıkla ... evet hayırlısıyla inşallah
cikletimnerde' Alıntı: sahilin mayısda geliyo dimi kardeşin .... Genişletmek için tıkla ... evet hayırlısıyla inşallah
nickimi kim yedi Hamiş Melek 17 Şubat 2012 #17.743 bende kıymalı bi börek yapmıştım unutamadığım böreklerden çok leziz olmuştu ama baya masraflı ya içini önceden hazırla filan birdahada yapmadım eşim istiyor şu sıralar
bende kıymalı bi börek yapmıştım unutamadığım böreklerden çok leziz olmuştu ama baya masraflı ya içini önceden hazırla filan birdahada yapmadım eşim istiyor şu sıralar
C cikletimnerde Forum Okuru 17 Şubat 2012 #17.744 sahile uzan' Alıntı: evet hayırlısıyla inşallah Genişletmek için tıkla ... hadi inşallah kuzum az kaldı 🙂)
sahile uzan' Alıntı: evet hayırlısıyla inşallah Genişletmek için tıkla ... hadi inşallah kuzum az kaldı 🙂)
B baldem Forum Okuru 17 Şubat 2012 #17.745 ceviz güzel ya kalp dostu🙂 eşimin memlektinden göndermişlerdi bize 5 kilo az kaldı evde pastaye kek'e salataya kullanıyorum adaş kocamanın ipad'inden giriyorum canım, bana b.sayar verdiler ama daha kurulmadı😀
ceviz güzel ya kalp dostu🙂 eşimin memlektinden göndermişlerdi bize 5 kilo az kaldı evde pastaye kek'e salataya kullanıyorum adaş kocamanın ipad'inden giriyorum canım, bana b.sayar verdiler ama daha kurulmadı😀
C cikletimnerde Forum Okuru 17 Şubat 2012 #17.746 baldem' Alıntı: ceviz güzel ya kalp dostu🙂 eşimin memlektinden göndermişlerdi bize 5 kilo az kaldı evde pastaye kek'e salataya kullanıyorum adaş kocamanın ipad'inden giriyorum canım, bana b.sayar verdiler ama daha kurulmadı😀 Genişletmek için tıkla ... insanın kocamanın ıpadı bi başka oluyo dimi adaş h ahhh adaşş ii maaşlı bi iş istiyorum bende yaa 1300 fln olsun istiyorum
baldem' Alıntı: ceviz güzel ya kalp dostu🙂 eşimin memlektinden göndermişlerdi bize 5 kilo az kaldı evde pastaye kek'e salataya kullanıyorum adaş kocamanın ipad'inden giriyorum canım, bana b.sayar verdiler ama daha kurulmadı😀 Genişletmek için tıkla ... insanın kocamanın ıpadı bi başka oluyo dimi adaş h ahhh adaşş ii maaşlı bi iş istiyorum bende yaa 1300 fln olsun istiyorum
nickimi kim yedi Hamiş Melek 17 Şubat 2012 #17.747 sahilooo tanışma oluncada kardeşin askerden gelince istemeye zemin hazırlamasınlar bende herşeyinde bulundum valla çok zevkli oluyor gidip gelmeler
sahilooo tanışma oluncada kardeşin askerden gelince istemeye zemin hazırlamasınlar bende herşeyinde bulundum valla çok zevkli oluyor gidip gelmeler
sahile uzan Daimi Üye Üye 17 Şubat 2012 #17.748 Bizde fındık var ya fındık ile ceviz aynı olmuyor tadı ceviz dün gelen komşu getirmiş sağolsun tabi kızçe de ordaydı mecbur yarısını ona verdim
Bizde fındık var ya fındık ile ceviz aynı olmuyor tadı ceviz dün gelen komşu getirmiş sağolsun tabi kızçe de ordaydı mecbur yarısını ona verdim
B baldem Forum Okuru 17 Şubat 2012 #17.749 ayhhhh adaş yaa alışık olmayan dötte don durmazmış ya bende o misali dokunmatik yazamıyorum kocamın olacaktı o😀
ayhhhh adaş yaa alışık olmayan dötte don durmazmış ya bende o misali dokunmatik yazamıyorum kocamın olacaktı o😀
C cikletimnerde Forum Okuru 17 Şubat 2012 #17.750 baldem' Alıntı: ayhhhh adaş yaa alışık olmayan dötte don durmazmış ya bende o misali dokunmatik yazamıyorum kocamın olacaktı o😀 Genişletmek için tıkla ... her şart altında bizi ihmal etmiyorsun ya bunu seviyorum işte.. burada ufak bi toplantı var dağılsın Quenni arıcam bende
baldem' Alıntı: ayhhhh adaş yaa alışık olmayan dötte don durmazmış ya bende o misali dokunmatik yazamıyorum kocamın olacaktı o😀 Genişletmek için tıkla ... her şart altında bizi ihmal etmiyorsun ya bunu seviyorum işte.. burada ufak bi toplantı var dağılsın Quenni arıcam bende