sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Şubat 2012 #17.881 Avşa ile ağvayı hep karıştırıyorum inşallah bakalım neler yapılacak
C cikletimnerde Forum Okuru 20 Şubat 2012 #17.882 cikletimnerde' Alıntı: anlamadım canım ben bu yazından hiçbişi Genişletmek için tıkla ... hee oruç tutucaksın anladım şimdi çok açım sahilim ondan hahah
cikletimnerde' Alıntı: anlamadım canım ben bu yazından hiçbişi Genişletmek için tıkla ... hee oruç tutucaksın anladım şimdi çok açım sahilim ondan hahah
sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Şubat 2012 #17.883 tesaduf' Alıntı: sahilcim akşamları eşinin spordan gelmesini beklerken sıkılıyor musun benim eşimde spora yazıldı 6 ay gidecek zaten geç çıkıyor iyice geç gelir:s Genişletmek için tıkla ... anlamıyorum ki ne zaamn gidip geliyor son zamanalrda sıkıldı iyicene koşturuyor ama 9 gibi evde ben ancak yemek hazırlayıp oturmuş oluoyrum ütü varsa yapıuorum
tesaduf' Alıntı: sahilcim akşamları eşinin spordan gelmesini beklerken sıkılıyor musun benim eşimde spora yazıldı 6 ay gidecek zaten geç çıkıyor iyice geç gelir:s Genişletmek için tıkla ... anlamıyorum ki ne zaamn gidip geliyor son zamanalrda sıkıldı iyicene koşturuyor ama 9 gibi evde ben ancak yemek hazırlayıp oturmuş oluoyrum ütü varsa yapıuorum
C cikletimnerde Forum Okuru 20 Şubat 2012 #17.884 benimkide diyo sana bomba gibi süprizlerim var aklımda bakalım hangisini yapıcam dedi..gelsin 26 haziran da görelim sürprizi.. ben gelinliğimi giycem o kesin de hahah
benimkide diyo sana bomba gibi süprizlerim var aklımda bakalım hangisini yapıcam dedi..gelsin 26 haziran da görelim sürprizi.. ben gelinliğimi giycem o kesin de hahah
sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Şubat 2012 #17.886 superisi1688' Alıntı: kızlar ya kadife giyiliyomu sizin oralarda ?? Genişletmek için tıkla ... kadifeli gelin benim şuan giydiğim pantolon kadife
superisi1688' Alıntı: kızlar ya kadife giyiliyomu sizin oralarda ?? Genişletmek için tıkla ... kadifeli gelin benim şuan giydiğim pantolon kadife
nickimi kim yedi Hamiş Melek 20 Şubat 2012 #17.887 SUPERİSİ1688' Alıntı: Kızlar ya kadife giyiliyomu sizin oralarda ?? Genişletmek için tıkla ... kadifenin neyi kuzuşş
SUPERİSİ1688' Alıntı: Kızlar ya kadife giyiliyomu sizin oralarda ?? Genişletmek için tıkla ... kadifenin neyi kuzuşş
nickimi kim yedi Hamiş Melek 20 Şubat 2012 #17.888 kadifeyi sevmem ben hiçbirşeyimde yok kadifeli hatırladığım birtek köylerde giyilen kadifelerden şalvarlar
kadifeyi sevmem ben hiçbirşeyimde yok kadifeli hatırladığım birtek köylerde giyilen kadifelerden şalvarlar
P peeeh Yeni Üye Üye 20 Şubat 2012 #17.890 sahile uzan' Alıntı: kadifeli gelin benim şuan giydiğim pantolon kadife Genişletmek için tıkla ... nickimi kim yedi' Alıntı: kadifenin neyi kuzuşş Genişletmek için tıkla ... YANLIŞ SORDUM GALİBA düğünde yaniii kadife elbise giyiliyomu dicektim 🙂
sahile uzan' Alıntı: kadifeli gelin benim şuan giydiğim pantolon kadife Genişletmek için tıkla ... nickimi kim yedi' Alıntı: kadifenin neyi kuzuşş Genişletmek için tıkla ... YANLIŞ SORDUM GALİBA düğünde yaniii kadife elbise giyiliyomu dicektim 🙂