aşkkelebeği Hamiş Melek 20 Şubat 2012 #17.891 herkese hayrlı günler melekler bn geldm ama hemen gıdecegm tesadüf buralardamısın evimnette benm kırımzı kalpli tabaklarm ındırmde begnmstn ya bak istersen görnce aklıma geldın🙂
herkese hayrlı günler melekler bn geldm ama hemen gıdecegm tesadüf buralardamısın evimnette benm kırımzı kalpli tabaklarm ındırmde begnmstn ya bak istersen görnce aklıma geldın🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 20 Şubat 2012 #17.892 aşkkelebeği' Alıntı: herkese hayrlı günler melekler bn geldm ama hemen gıdecegm tesadüf buralardamısın evimnette benm kırımzı kalpli tabaklarm ındırmde begnmstn ya bak istersen görnce aklıma geldın🙂 Genişletmek için tıkla ... kuzu bendim o soran mersii bebişim bakayım hemen ateş almaya mı geldin kız
aşkkelebeği' Alıntı: herkese hayrlı günler melekler bn geldm ama hemen gıdecegm tesadüf buralardamısın evimnette benm kırımzı kalpli tabaklarm ındırmde begnmstn ya bak istersen görnce aklıma geldın🙂 Genişletmek için tıkla ... kuzu bendim o soran mersii bebişim bakayım hemen ateş almaya mı geldin kız
tesadüf Yeni Üye Üye 20 Şubat 2012 #17.895 aşkkelebeği' Alıntı: herkese hayrlı günler melekler bn geldm ama hemen gıdecegm tesadüf buralardamısın evimnette benm kırımzı kalpli tabaklarm ındırmde begnmstn ya bak istersen görnce aklıma geldın🙂 Genişletmek için tıkla ... burdayım canım bakayım ama ev tabak çanak dolu koymaya yer yok🙂
aşkkelebeği' Alıntı: herkese hayrlı günler melekler bn geldm ama hemen gıdecegm tesadüf buralardamısın evimnette benm kırımzı kalpli tabaklarm ındırmde begnmstn ya bak istersen görnce aklıma geldın🙂 Genişletmek için tıkla ... burdayım canım bakayım ama ev tabak çanak dolu koymaya yer yok🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 20 Şubat 2012 #17.896 nickimi kim yedi' Alıntı: kuzu bendim o soran mersii bebişim bakayım hemen ateş almaya mı geldin kız Genişletmek için tıkla ... bende sormuştum canım
nickimi kim yedi' Alıntı: kuzu bendim o soran mersii bebişim bakayım hemen ateş almaya mı geldin kız Genişletmek için tıkla ... bende sormuştum canım
tesadüf Yeni Üye Üye 20 Şubat 2012 #17.897 sahile uzan' Alıntı: anlamıyorum ki ne zaamn gidip geliyor son zamanalrda sıkıldı iyicene koşturuyor ama 9 gibi evde ben ancak yemek hazırlayıp oturmuş oluoyrum ütü varsa yapıuorum Genişletmek için tıkla ... ben ütüyü 10 dan sonra yapıyorum da oyalanacak şeyler bulurum heralde bol bol pasta börek çörek yaparım🙂
sahile uzan' Alıntı: anlamıyorum ki ne zaamn gidip geliyor son zamanalrda sıkıldı iyicene koşturuyor ama 9 gibi evde ben ancak yemek hazırlayıp oturmuş oluoyrum ütü varsa yapıuorum Genişletmek için tıkla ... ben ütüyü 10 dan sonra yapıyorum da oyalanacak şeyler bulurum heralde bol bol pasta börek çörek yaparım🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Şubat 2012 #17.899 Pericim yani ilçelerde oluyor giyen giyiyor bizim sizin oralaı komşu var yol arkadaşım nişanladı oğlunu geline kınada giymeye siyah kadife kumaş aldı 100 tl tutmuş dikimi 200 tl yani adet olsa gerek bu
Pericim yani ilçelerde oluyor giyen giyiyor bizim sizin oralaı komşu var yol arkadaşım nişanladı oğlunu geline kınada giymeye siyah kadife kumaş aldı 100 tl tutmuş dikimi 200 tl yani adet olsa gerek bu
sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Şubat 2012 #17.900 Köylerde şalvarlık kumaşlar felan yakınlara 🙂 öyle oluyor