Kafa Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.101 nickimi kim yedi' Alıntı: birazda sen baksan adam çıkacak olan rüzgarda uçacak gibi duruyor Genişletmek için tıkla ... yok anacım benimki yıllardır böyle 😀 uçmaz merak etme 🙂 hem bende bakıyorum kocama ama bünye meselesi be bacım
nickimi kim yedi' Alıntı: birazda sen baksan adam çıkacak olan rüzgarda uçacak gibi duruyor Genişletmek için tıkla ... yok anacım benimki yıllardır böyle 😀 uçmaz merak etme 🙂 hem bende bakıyorum kocama ama bünye meselesi be bacım
C cikletimnerde Forum Okuru 21 Şubat 2012 #18.102 Kafa' Alıntı: maşallah çok iyi bakmışsın kocana 🙂 Genişletmek için tıkla ... yemesi güzel canım da şu hamur işlerine pek düşkün yapmayıncada dısarıdan alıyo..bi çare düşünmem lazım 🙂
Kafa' Alıntı: maşallah çok iyi bakmışsın kocana 🙂 Genişletmek için tıkla ... yemesi güzel canım da şu hamur işlerine pek düşkün yapmayıncada dısarıdan alıyo..bi çare düşünmem lazım 🙂
C cikletimnerde Forum Okuru 21 Şubat 2012 #18.103 nickimi kim yedi' Alıntı: kız iyi kilo almış 15 i ben alsam yerimden kalkamam kesin manyak bi rakam sende ip gibisin aman dikkat et Genişletmek için tıkla ... aaa bende 6 kilo aldım dombili bişi oldum haberiniz yok hahah..ama evet zorlanıyo insan yahu haha
nickimi kim yedi' Alıntı: kız iyi kilo almış 15 i ben alsam yerimden kalkamam kesin manyak bi rakam sende ip gibisin aman dikkat et Genişletmek için tıkla ... aaa bende 6 kilo aldım dombili bişi oldum haberiniz yok hahah..ama evet zorlanıyo insan yahu haha
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.104 Boyları odluğu için kaldırıyor benim eşimde 3 lü rakamları görünce spora yazıldı hemen çünkü boğazı tutamıyor en azından spordan yararlanıyor bayağı oldu 1,5 ay felan 5 kilo verdi
Boyları odluğu için kaldırıyor benim eşimde 3 lü rakamları görünce spora yazıldı hemen çünkü boğazı tutamıyor en azından spordan yararlanıyor bayağı oldu 1,5 ay felan 5 kilo verdi
B baldem Forum Okuru 21 Şubat 2012 #18.106 heyooo neyoooo kızlar napıosunuz benim eşimde 7 kilo aldı rejime başladık beraber cünkü bende 5 kilo aldım 🙁
heyooo neyoooo kızlar napıosunuz benim eşimde 7 kilo aldı rejime başladık beraber cünkü bende 5 kilo aldım 🙁
nickimi kim yedi Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.107 Kafa' Alıntı: yok anacım benimki yıllardır böyle 😀 uçmaz merak etme 🙂 hem bende bakıyorum kocama ama bünye meselesi be bacım Genişletmek için tıkla ... uçmaz atbi kaya gibi güçlü eşi var herdaim tutar onu
Kafa' Alıntı: yok anacım benimki yıllardır böyle 😀 uçmaz merak etme 🙂 hem bende bakıyorum kocama ama bünye meselesi be bacım Genişletmek için tıkla ... uçmaz atbi kaya gibi güçlü eşi var herdaim tutar onu
cimcime eses Yeni Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.108 Slm kızlaar nasılsınız, huzur gelmiş ve gitmiş 🙁( Üzüldüm... Bugün kursta pasta kestik aynı zamanda doğum günümü kutladık...
Slm kızlaar nasılsınız, huzur gelmiş ve gitmiş 🙁( Üzüldüm... Bugün kursta pasta kestik aynı zamanda doğum günümü kutladık...
cimcime eses Yeni Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.109 Aaaa benim eşimde kilo aldı, ilk evlendiğimiz zaman ben kilo almam sende alma diyordu, şimdide ben almıyorum o çok aldı 🙂) Her sabah koşuya gidiyor...
Aaaa benim eşimde kilo aldı, ilk evlendiğimiz zaman ben kilo almam sende alma diyordu, şimdide ben almıyorum o çok aldı 🙂) Her sabah koşuya gidiyor...
cimcime eses Yeni Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.110 cikletimnerde' Alıntı: aaa bende 6 kilo aldım dombili bişi oldum haberiniz yok hahah..ama evet zorlanıyo insan yahu haha Genişletmek için tıkla ... Çikletcim bence sana yakışmıştır çünkü zayıftın sen...
cikletimnerde' Alıntı: aaa bende 6 kilo aldım dombili bişi oldum haberiniz yok hahah..ama evet zorlanıyo insan yahu haha Genişletmek için tıkla ... Çikletcim bence sana yakışmıştır çünkü zayıftın sen...