cimcime eses Yeni Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.121 sahile uzan' Alıntı: Ikra slm nasılsın bugün baktım facede varmı doğum günü felan ama görmedim seni 🙂 mutlu yıllar ikracım sevdiklerinle birlikte uzun ömürler geçirirsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Orada yarın gözüküyor canımcım. Teşekkür ederim, bir dilim pasta dışında bişey yemedim, yemek yapmaya üşeniyorum bugün yaa...
sahile uzan' Alıntı: Ikra slm nasılsın bugün baktım facede varmı doğum günü felan ama görmedim seni 🙂 mutlu yıllar ikracım sevdiklerinle birlikte uzun ömürler geçirirsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Orada yarın gözüküyor canımcım. Teşekkür ederim, bir dilim pasta dışında bişey yemedim, yemek yapmaya üşeniyorum bugün yaa...
tesadüf Yeni Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.122 cikletimnerde' Alıntı: eşim 100 kilo olmuş..oda spora gidicem diyo.. Genişletmek için tıkla ... benim eşimde 80 oldu spora yazıldı martta başlayacak
cikletimnerde' Alıntı: eşim 100 kilo olmuş..oda spora gidicem diyo.. Genişletmek için tıkla ... benim eşimde 80 oldu spora yazıldı martta başlayacak
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.123 Hım bu yüzden yoksa bakıyorum ay ikra kız uğraşma eşin dışarı çıkartır belki
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.124 Baldem okuyunca tüylerim ürperdi resmen dikkat etsene kuzum ya
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.125 tesaduf' Alıntı: benim eşimde 80 oldu spora yazıldı martta başlayacak Genişletmek için tıkla ... aynı zamanda zaten sebze ağırlıklı yiyorsunuz ya verir kesin
tesaduf' Alıntı: benim eşimde 80 oldu spora yazıldı martta başlayacak Genişletmek için tıkla ... aynı zamanda zaten sebze ağırlıklı yiyorsunuz ya verir kesin
C cikletimnerde Forum Okuru 21 Şubat 2012 #18.126 adaşım çok geçmiş olsun kuzumm..eşine herkes çok kızıyo..yardım etmiyomu sana
tesadüf Yeni Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.127 sahile uzan' Alıntı: aynı zamanda zaten sebze ağırlıklı yiyorsunuz ya verir kesin Genişletmek için tıkla ... ya evet biz sürekli sebze yiyoruz bu adam 4,5 ayda neden 7 kilo aldı:s
sahile uzan' Alıntı: aynı zamanda zaten sebze ağırlıklı yiyorsunuz ya verir kesin Genişletmek için tıkla ... ya evet biz sürekli sebze yiyoruz bu adam 4,5 ayda neden 7 kilo aldı:s
cimcime eses Yeni Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.128 tesaduf' Alıntı: ya evet biz sürekli sebze yiyoruz bu adam 4,5 ayda neden 7 kilo aldı:s Genişletmek için tıkla ... Ekmekte çok yiyormusunuz yanında? Biz önceki aylarda bir ekmeği 3 günde bitirirdik ama özellikle dilim alırdık, dilim alınca insan daha az tüketiyor.
tesaduf' Alıntı: ya evet biz sürekli sebze yiyoruz bu adam 4,5 ayda neden 7 kilo aldı:s Genişletmek için tıkla ... Ekmekte çok yiyormusunuz yanında? Biz önceki aylarda bir ekmeği 3 günde bitirirdik ama özellikle dilim alırdık, dilim alınca insan daha az tüketiyor.
tesadüf Yeni Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.129 kız sahil kayınpederim eşime demişki hani hastanenin arkasına toki yapıyorlar ya orda kurasız ev satışı olacakmış ordan 2+1 ev alın yatırımınız olsun kirasını alırsınız demiş sen nedersin oraya para bağlamaya değer mi?
kız sahil kayınpederim eşime demişki hani hastanenin arkasına toki yapıyorlar ya orda kurasız ev satışı olacakmış ordan 2+1 ev alın yatırımınız olsun kirasını alırsınız demiş sen nedersin oraya para bağlamaya değer mi?
tesadüf Yeni Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.130 ikranurr' Alıntı: Ekmekte çok yiyormusunuz yanında? Biz önceki aylarda bir ekmeği 3 günde bitirirdik ama özellikle dilim alırdık, dilim alınca insan daha az tüketiyor. Genişletmek için tıkla ... akşam nereyse hiç ekmek yemiyoruz 1 somun ekmeği 1 hafta yiyoruz canım oda kalhvaltı yaptığımız için tosta yumurtalı ekmeğe gidiyor ekmekler
ikranurr' Alıntı: Ekmekte çok yiyormusunuz yanında? Biz önceki aylarda bir ekmeği 3 günde bitirirdik ama özellikle dilim alırdık, dilim alınca insan daha az tüketiyor. Genişletmek için tıkla ... akşam nereyse hiç ekmek yemiyoruz 1 somun ekmeği 1 hafta yiyoruz canım oda kalhvaltı yaptığımız için tosta yumurtalı ekmeğe gidiyor ekmekler