C cikletimnerde Forum Okuru 21 Şubat 2012 #18.141 armaganım' Alıntı: offffff ne harikaydı saatlerdir mutfaktayım bir ilham geldi gitmek bilmedi döktürdüm bu akşam kocama... Genişletmek için tıkla ... o ilhamda bana göndersene armiii..ne yaptın kocişee
armaganım' Alıntı: offffff ne harikaydı saatlerdir mutfaktayım bir ilham geldi gitmek bilmedi döktürdüm bu akşam kocama... Genişletmek için tıkla ... o ilhamda bana göndersene armiii..ne yaptın kocişee
armaganım Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.142 küçük çanaklarda fırın köfte yaptım pilav yaptım dolma yaptım salata ayran etimek tatlısı başka ne yaptım ya o kadar yaptım ki karıstırıyorumm sanırımm
küçük çanaklarda fırın köfte yaptım pilav yaptım dolma yaptım salata ayran etimek tatlısı başka ne yaptım ya o kadar yaptım ki karıstırıyorumm sanırımm
tesadüf Yeni Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.143 sahile uzan' Alıntı: öğlen aç durmuyor tesi herhalde götürüyordur Genişletmek için tıkla ... kız öğlende sebze yiyor hep brüksel lahanası🙂
sahile uzan' Alıntı: öğlen aç durmuyor tesi herhalde götürüyordur Genişletmek için tıkla ... kız öğlende sebze yiyor hep brüksel lahanası🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.145 Iyi akşamlar kızlar görüşürüz yarın masamı toplayayım yoksa göz gözü görmez bir durum
tesadüf Yeni Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.146 armaganım' Alıntı: küçük çanaklarda fırın köfte yaptım pilav yaptım dolma yaptım salata ayran etimek tatlısı başka ne yaptım ya o kadar yaptım ki karıstırıyorumm sanırımm Genişletmek için tıkla ... çatlatıcan kız adamı🙂 ellerine sağlık canım afiyet olsun şimdiden
armaganım' Alıntı: küçük çanaklarda fırın köfte yaptım pilav yaptım dolma yaptım salata ayran etimek tatlısı başka ne yaptım ya o kadar yaptım ki karıstırıyorumm sanırımm Genişletmek için tıkla ... çatlatıcan kız adamı🙂 ellerine sağlık canım afiyet olsun şimdiden
C cikletimnerde Forum Okuru 21 Şubat 2012 #18.147 armaganım' Alıntı: küçük çanaklarda fırın köfte yaptım pilav yaptım dolma yaptım salata ayran etimek tatlısı başka ne yaptım ya o kadar yaptım ki karıstırıyorumm sanırımm Genişletmek için tıkla ... biber dolmasımı kuzum..ellerine sağlıkkk kuzuşumm..kızın doğsun hayırlısıyla beraber yaparsınız artık
armaganım' Alıntı: küçük çanaklarda fırın köfte yaptım pilav yaptım dolma yaptım salata ayran etimek tatlısı başka ne yaptım ya o kadar yaptım ki karıstırıyorumm sanırımm Genişletmek için tıkla ... biber dolmasımı kuzum..ellerine sağlıkkk kuzuşumm..kızın doğsun hayırlısıyla beraber yaparsınız artık
C cikletimnerde Forum Okuru 21 Şubat 2012 #18.149 armaganım' Alıntı: birde kabağım vardı kabak tatlısı ve gül böreği yaptım Genişletmek için tıkla ... maşşallah elin hızlı demek armicim..ben anca iki üç çeşit yaparım bu tarz şeylerde..zorlamıssın sınırları..Allah hep böyle sağlık sıhhat versinde yap kuzum..
armaganım' Alıntı: birde kabağım vardı kabak tatlısı ve gül böreği yaptım Genişletmek için tıkla ... maşşallah elin hızlı demek armicim..ben anca iki üç çeşit yaparım bu tarz şeylerde..zorlamıssın sınırları..Allah hep böyle sağlık sıhhat versinde yap kuzum..
armaganım Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.150 evet canım biber dolması yaptım artık 5 gün yeriz bunları