Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

malesef yazarı vefat ettiğinden 4. oalcağını sanmam ama belki ölmeden müsvette yazmıştır belli olmaz inşallah yazmıştır🙂

bizde bu sefer köy peyniri aldık değişiklik olsun diye ama benim favorim tam yağlı ezine peyniri

aynen kafa bende normalde çayı aramam ama kahvaltıda öyle meyve suyu ile felan yapamam ya ille çay olcak sonra kahvaltı bittikten sonra keyif çayı yapıcam öyle tv karşısında ohhhhhhhh

Kadın olmak masallarda bile zor. Ya 7 tane minicik adamla yaşarsın,Ya kurbağa öpersin, Ya en
sevdiğin meyveden zehirlenirsin,Ya kuleye kapatılırsın, Ya saçlarıni elin adamı tırmansın diye
uzatırsın,Ya gece 12 de külkedisine dönersin elbiselerin yırtılır.En kötüsü bazen seni sadece ayak
numarandan tanıyan bir salaga AŞIK olursun..

harikaydı tesadüfcüm okurken baya gülümsedim sağol 🙂

aynen kafa bende normalde çayı aramam ama kahvaltıda öyle meyve suyu ile felan yapamam ya ille çay olcak sonra kahvaltı bittikten sonra keyif çayı yapıcam öyle tv karşısında ohhhhhhhh
Allahtan eşim siyah çaya o kadar düşkün değil misafir gelmedikçe demllemiyorum için sabahları bitki çayı demliyorum çeşit çeşit her sabah başka bir bitkiyi demliyorum değişiklik oluyor bu sabah yeşil çay yaptım