kahvaltıda kesinlikle peynirsiz olmaz yanınada kabukları soyulmuş domates ve yeşil biber bunlar kesinlikle olacak birde maydanoz stanrdart menüm marketlerde kurulu peynirim var benim köy peyniri adı hep ondan alıyorum suyu var içinde çok kullanışlı ve leziz bunlar olsun yeter karnım doyar
aynen kafa bende normalde çayı aramam ama kahvaltıda öyle meyve suyu ile felan yapamam ya ille çay olcak sonra kahvaltı bittikten sonra keyif çayı yapıcam öyle tv karşısında ohhhhhhhh
Kadın olmak masallarda bile zor. Ya 7 tane minicik adamla yaşarsın,Ya kurbağa öpersin, Ya en
sevdiğin meyveden zehirlenirsin,Ya kuleye kapatılırsın, Ya saçlarıni elin adamı tırmansın diye
uzatırsın,Ya gece 12 de külkedisine dönersin elbiselerin yırtılır.En kötüsü bazen seni sadece ayak
numarandan tanıyan bir salaga AŞIK olursun..
Kadın olmak masallarda bile zor. Ya 7 tane minicik adamla yaşarsın,Ya kurbağa öpersin, Ya en
sevdiğin meyveden zehirlenirsin,Ya kuleye kapatılırsın, Ya saçlarıni elin adamı tırmansın diye
uzatırsın,Ya gece 12 de külkedisine dönersin elbiselerin yırtılır.En kötüsü bazen seni sadece ayak
numarandan tanıyan bir salaga AŞIK olursun..
aynen kafa bende normalde çayı aramam ama kahvaltıda öyle meyve suyu ile felan yapamam ya ille çay olcak sonra kahvaltı bittikten sonra keyif çayı yapıcam öyle tv karşısında ohhhhhhhh
Allahtan eşim siyah çaya o kadar düşkün değil misafir gelmedikçe demllemiyorum için sabahları bitki çayı demliyorum çeşit çeşit her sabah başka bir bitkiyi demliyorum değişiklik oluyor bu sabah yeşil çay yaptım