Kafa Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #1.821 pineapples' Alıntı: günaydın kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bakalım
pineapples' Alıntı: günaydın kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bakalım
niers Yeni Üye Üye 30 Kasım 2011 #1.822 pineapples' Alıntı: günaydın kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Günaydın datlum iyiyim sen nasılsın?İşlerinin yoğunluğu nasıl?
pineapples' Alıntı: günaydın kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Günaydın datlum iyiyim sen nasılsın?İşlerinin yoğunluğu nasıl?
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Kasım 2011 #1.823 yastık savaşı Kızlar hepimiz için çok güzel bi gün olsun inşallah...
shuzur Daimi Üye Üye 30 Kasım 2011 #1.825 ŞIPIDIK' Alıntı: Canım bizde 2013 te dünyaya gelicek şekilde düşünüyoruz ama Allah hayırlısını versin inşallah. Genişletmek için tıkla ... benimde bu yaz hamile kalasım var ama kısmet. kızlar pazar gecesi ve salı gecesi yani dün ilacı unuttum gece. sabah uyanır uyanmaz içtim. bi ekşın yok ama yine de tırstım. Kafa' Alıntı: huzurcum hoşgeldimişsin canım 🙂 Genişletmek için tıkla ... kafacım hoşbuldum gülüm.. çok sağolun kızlar güzel karşılamanız için inanın çok özledim sizi.
ŞIPIDIK' Alıntı: Canım bizde 2013 te dünyaya gelicek şekilde düşünüyoruz ama Allah hayırlısını versin inşallah. Genişletmek için tıkla ... benimde bu yaz hamile kalasım var ama kısmet. kızlar pazar gecesi ve salı gecesi yani dün ilacı unuttum gece. sabah uyanır uyanmaz içtim. bi ekşın yok ama yine de tırstım. Kafa' Alıntı: huzurcum hoşgeldimişsin canım 🙂 Genişletmek için tıkla ... kafacım hoşbuldum gülüm.. çok sağolun kızlar güzel karşılamanız için inanın çok özledim sizi.
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Kasım 2011 #1.826 Herkes tam kadro burda galiba kızlar.... Şu anda 14 üyemiz bu konuya göz atıyor. (14 kayıtlı üye ve 0 misafir.) ŞIPIDIK, armaganım+, aşkkelebeği+, baldem+, cikletimnerde+, esennruzgar+, Kafa+, mormenekşem, nickimi kim yedi+, niers, Queen_es+, sahile uzan+, shuzur+, tesaduf+
Herkes tam kadro burda galiba kızlar.... Şu anda 14 üyemiz bu konuya göz atıyor. (14 kayıtlı üye ve 0 misafir.) ŞIPIDIK, armaganım+, aşkkelebeği+, baldem+, cikletimnerde+, esennruzgar+, Kafa+, mormenekşem, nickimi kim yedi+, niers, Queen_es+, sahile uzan+, shuzur+, tesaduf+
niers Yeni Üye Üye 30 Kasım 2011 #1.827 armaganım' Alıntı: niersssss sen benim tahmin ettiğimmisin canım hani 12 kasımda aramıza katılannn Genişletmek için tıkla ... Evet canım benim.Hamişsinn haberini almışdım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
armaganım' Alıntı: niersssss sen benim tahmin ettiğimmisin canım hani 12 kasımda aramıza katılannn Genişletmek için tıkla ... Evet canım benim.Hamişsinn haberini almışdım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
shuzur Daimi Üye Üye 30 Kasım 2011 #1.829 sahile uzan' Alıntı: günaydın kızlar hafta ortasına geldik Genişletmek için tıkla ... sahilim günaydıın balımmmmmmmmm güzel geçsin günün
sahile uzan' Alıntı: günaydın kızlar hafta ortasına geldik Genişletmek için tıkla ... sahilim günaydıın balımmmmmmmmm güzel geçsin günün
pineapples Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #1.830 Kafa' Alıntı: hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım ne olsun işte çalışmaya başladım
Kafa' Alıntı: hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım ne olsun işte çalışmaya başladım