Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

herkeste aynı mı olur bilemiyorum pinecim ama
hapı bıraktıktan sonra da bi müddet korumaya devam ediyomuş diye biliyorum ben
ama tabiki hapla hamile kalanlarıda göz önünde bulundurursak herkesi tutmadığı kesin bu teorinin

kızlar bugun Quenimiz işten ayrıldı..
artık sabahları aramızda göremicez..ALlahtan evde pc varda irtibatımız kopmıcak..

kuzu ben attım ama oraya buraya gitti harcandı şimdide diyorum eşime bu aydan sonra benim maaşım
yok sen evi geçindireceksin diyorum benim maaşı atacağım kenara

Valla canım biz daha evimize yeni girdik.
Bankaya bir miktar paramızı arttık.Şimdiki hesabımıza göre her şeyi yetiştirip birde üzerine az buçuk bankadaki paranın üzerine koyabilir durumdayız.
Önemli olan şu önümüzdeki iki ayı atlatmak.Maaşımı çift çektiğim için iki ay maaş almıyacağım malesef.
Ama allahım şüküler olsun ki yardımcı oluyor.Eşimin prim sistemi değişdi artık iki katrı prim alıyor maaş dışında.

bilmiyorum kuzu ama benim tutmadı içerkende unuttuğum oluyordu ama çok şükür birşey olmadı bu arada ben gene ilaca başladım

armağanım biz araba aldık onun bi kısmı peşindi. evlendikten sonra biriktirdiğimiz paralardan. birazı ablamdan borç almıştık onu bitirdik kuzum. bide 3 aydır arsa kredisi ödüyoruz.
çok şükür bugüne. ama öyle istediğimiz gibi biriktiremiyoruz mutlaka çıkıyor bişiler.

pinecım walla kısmet bu işler ben tırstım biraz.

kızlar evim batık durumda temizlik için kadın alcam eve. ama o kadar yoruldum ki bu hafta alasım yok. bu hafta hiççç evden çıkmadan dinlenesim var. bitek bi lazere gitmek istiyorum.
haftaya da yıldönümümüz için yemek planladık karşıda o. misafirlerimiz var diye geç tarihe ayırttırdık yeri. o cumartesi akşamı. bende pazar kadın çağırayım diyorum ama o zaman çok yorgun gelecem işe. hemde tek günde temizlik bitmicek kararsız kaldım.