sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Şubat 2012 #18.621 çok güzel bir soru huzur büyük ihtimal misafirdi hemde kalmalı ama eşimin programı çıktı belki bu hafta ertelenebilir 🙂
çok güzel bir soru huzur büyük ihtimal misafirdi hemde kalmalı ama eşimin programı çıktı belki bu hafta ertelenebilir 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Şubat 2012 #18.622 SUPERİSİ1688' Alıntı: akraba günümüz var haftasonu 🙂 ev göre baktım şimdi canım senin önerdiğin varmı ?? Genişletmek için tıkla ... na-zar mobilya beğeniyorum yıl-dız çok ucuk pahalı ama güzel
SUPERİSİ1688' Alıntı: akraba günümüz var haftasonu 🙂 ev göre baktım şimdi canım senin önerdiğin varmı ?? Genişletmek için tıkla ... na-zar mobilya beğeniyorum yıl-dız çok ucuk pahalı ama güzel
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Şubat 2012 #18.623 shuzur' Alıntı: kaşlarım daha tam çıkmadı. fön çeksemde akşam duş alcam ne de olsa boşa gidecek. para harcamayayım diye gitmeyesim var. malum devir ekonomi devri. Genişletmek için tıkla ... o zaman güzel bir pasta al eve giderken yiyin kızçede tatlı yer tatlı gider
shuzur' Alıntı: kaşlarım daha tam çıkmadı. fön çeksemde akşam duş alcam ne de olsa boşa gidecek. para harcamayayım diye gitmeyesim var. malum devir ekonomi devri. Genişletmek için tıkla ... o zaman güzel bir pasta al eve giderken yiyin kızçede tatlı yer tatlı gider
shuzur Daimi Üye Üye 24 Şubat 2012 #18.624 SUPERİSİ1688' Alıntı: akraba günümüz var haftasonu 🙂 ev göre baktım şimdi canım senin önerdiğin varmı ?? Genişletmek için tıkla ... canım biz bellonadan almıştık. orayada bakabilirsin. benim mobilyalarım siyah ağırlıklı tozu çok belli ediyor canım aklında olsun. açık renk al.
SUPERİSİ1688' Alıntı: akraba günümüz var haftasonu 🙂 ev göre baktım şimdi canım senin önerdiğin varmı ?? Genişletmek için tıkla ... canım biz bellonadan almıştık. orayada bakabilirsin. benim mobilyalarım siyah ağırlıklı tozu çok belli ediyor canım aklında olsun. açık renk al.
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Şubat 2012 #18.625 ayrıca teside gelişme var şimdi o bunu okurken ben neyle uğraşıyordum bu sahil ne diyor der muhtemelen telefonumu kaydetmiş ya canım diye açtı
ayrıca teside gelişme var şimdi o bunu okurken ben neyle uğraşıyordum bu sahil ne diyor der muhtemelen telefonumu kaydetmiş ya canım diye açtı
shuzur Daimi Üye Üye 24 Şubat 2012 #18.626 sahile uzan' Alıntı: o zaman güzel bir pasta al eve giderken yiyin kızçede tatlı yer tatlı gider Genişletmek için tıkla ... dün ablam eşime çay içer misin dedi. o da yok sağol dedi. kızçede diyoki bak ablan soruyo senden önce diyor. oysaki ben sormuştum daha önce eşim içmicem demişti. bende ben sormuştum biz o işi hallettik dedimmm. çok fenayız. 🙂
sahile uzan' Alıntı: o zaman güzel bir pasta al eve giderken yiyin kızçede tatlı yer tatlı gider Genişletmek için tıkla ... dün ablam eşime çay içer misin dedi. o da yok sağol dedi. kızçede diyoki bak ablan soruyo senden önce diyor. oysaki ben sormuştum daha önce eşim içmicem demişti. bende ben sormuştum biz o işi hallettik dedimmm. çok fenayız. 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Şubat 2012 #18.627 shuzur' Alıntı: canım biz bellonadan almıştık. orayada bakabilirsin. benim mobilyalarım siyah ağırlıklı tozu çok belli ediyor canım aklında olsun. açık renk al. Genişletmek için tıkla ... açık alırken açık renk oturma yeri sakın alma baş edemiyorummmmmmm
shuzur' Alıntı: canım biz bellonadan almıştık. orayada bakabilirsin. benim mobilyalarım siyah ağırlıklı tozu çok belli ediyor canım aklında olsun. açık renk al. Genişletmek için tıkla ... açık alırken açık renk oturma yeri sakın alma baş edemiyorummmmmmm
pineapples Hamiş Melek 24 Şubat 2012 #18.628 sahile uzan' Alıntı: aradım tesiyi hastanedeymişler ameliyata alacaklarmış bir kaç saat içinde su felan yemek hiç birşey yememesi lazımmış yatış olmuş bekliyorlarmış Genişletmek için tıkla ... allah acil şifa nasip eylesin inş. tez vakitte sağlığına kavuşsun shuzur' Alıntı: pine eşin gececi mi? superisi bencede mobilyalarınızı alın şimdiden. haftasonu planınız ne kıslar Genişletmek için tıkla ... evet kuzum gececi bende zaten sadece dün akşam erken eve gittim oda 8 de ondan önceki 3 akşam 11 gibi gittim işler çok yoğun kuzum sahile uzan' Alıntı: o zaman güzel bir pasta al eve giderken yiyin kızçede tatlı yer tatlı gider Genişletmek için tıkla ... evet evet çok güzel olur 🙂
sahile uzan' Alıntı: aradım tesiyi hastanedeymişler ameliyata alacaklarmış bir kaç saat içinde su felan yemek hiç birşey yememesi lazımmış yatış olmuş bekliyorlarmış Genişletmek için tıkla ... allah acil şifa nasip eylesin inş. tez vakitte sağlığına kavuşsun shuzur' Alıntı: pine eşin gececi mi? superisi bencede mobilyalarınızı alın şimdiden. haftasonu planınız ne kıslar Genişletmek için tıkla ... evet kuzum gececi bende zaten sadece dün akşam erken eve gittim oda 8 de ondan önceki 3 akşam 11 gibi gittim işler çok yoğun kuzum sahile uzan' Alıntı: o zaman güzel bir pasta al eve giderken yiyin kızçede tatlı yer tatlı gider Genişletmek için tıkla ... evet evet çok güzel olur 🙂
shuzur Daimi Üye Üye 24 Şubat 2012 #18.629 sahile uzan' Alıntı: ayrıca teside gelişme var şimdi o bunu okurken ben neyle uğraşıyordum bu sahil ne diyor der muhtemelen telefonumu kaydetmiş ya canım diye açtı Genişletmek için tıkla ... 🙂 süpersin sahil. alemsin.
sahile uzan' Alıntı: ayrıca teside gelişme var şimdi o bunu okurken ben neyle uğraşıyordum bu sahil ne diyor der muhtemelen telefonumu kaydetmiş ya canım diye açtı Genişletmek için tıkla ... 🙂 süpersin sahil. alemsin.
P peeeh Yeni Üye Üye 24 Şubat 2012 #18.630 shuzur' Alıntı: canım biz bellonadan almıştık. orayada bakabilirsin. benim mobilyalarım siyah ağırlıklı tozu çok belli ediyor canım aklında olsun. açık renk al. Genişletmek için tıkla ... BUNU HERKES DİYO sahile uzan' Alıntı: açık alırken açık renk oturma yeri sakın alma baş edemiyorummmmmmm Genişletmek için tıkla ... bunuda herkes diyo
shuzur' Alıntı: canım biz bellonadan almıştık. orayada bakabilirsin. benim mobilyalarım siyah ağırlıklı tozu çok belli ediyor canım aklında olsun. açık renk al. Genişletmek için tıkla ... BUNU HERKES DİYO sahile uzan' Alıntı: açık alırken açık renk oturma yeri sakın alma baş edemiyorummmmmmm Genişletmek için tıkla ... bunuda herkes diyo