Quenciğime biraz dua ettim geldim, akşamada çorba ve makarna yapmaya karar verdim.
Yarın bizim Sarıkamış planı var bi yandan gitmek istiyorum bi yandan çekiniyorum, gitsem kayamayacağım ama havasını alsam yeter diyorum. Bir yandan üşürüm diye çekiniyorum. Söz vermedim gelicem diye ama çekiniyorum rahatsız olurum diye, bu aralar hiç soğuğa gelemiyorum ayaklarımı üşüttüğüm zaman gece mide bulantısı ve gaz sıkışmasından yatamıyorum...
yani o zaman benim gibi koyu kahve al koltukları kenarları krem ama deri..siliyorum iki dkda..
yatak odam beyaz acayip toz belli ediyo..alıcaksan ceviz rengi öneririm..siteyede girip bakmam lazım..model söylemek için..
Bir sabah uyanınca aynada kendine bak; hakkının kendini bir zavallı olarak görmek olmadığını, yapmak gereken tek bir şey olduğunu düşün. Sonra da kullan o tek hakkını, sonsuz şükret.
Olmadı, içine bak.
Hüzünlerine bak mesela. Acılarına bak. Bak ki, içine yer etmiş bin bir çeşit duygunun sana dert değil derman olduğunu gör.
Verilen her nimet sınav olduğu gibi verilmeyenlerin de bir sınav olduğunu b...ir kere daha hatırla.
Her ne yaşadıysan veya yaşıyorsan; bil ki, onlar seni ebediyete götürecek yolu döşeyen taşlardır.
Evlendin, çocuğun mu olmadı? Çocuğun oldu, erkek mi olmadı? Erkek oldu, otistik mi oldu? Hiç mi evlenemedin? Baban bir kere bile sarılmadı mı sana? Annenin yüzünü bir kere bile görmedin mi? Baban çekip gitti mi ardına bile bakmadan? Çocukken başına istenmeyen şeyler mi geldi?
Yine acıma kendine.
Her ne yaşamış olursan ol, kendini zavallı biriymiş gibi görüp kendine ihanet etme.
Hayatım yanmış bir sayfa diyerekten, için için ağlarken, inlerken duyguların; yara almadan gitmek mi istersin dünyadan?
Hayatın hüznünü yenmeden nereye?
Ne eksiğin var Allah aşkına? Sana verilmeyen hangi şey, sana bahşedilmiş hayattan daha büyüktür?
Kahraman ol.
Kaderine gülümse.
Kahraman ol 🙂
[/h]