sahilim, doğumgünü yılbaşı, sevgililer günü kutlamıyoz biz ailecek.
geçen senede doğumgünümü kutlamadık ertesi gün çiçek almış sağolsun.
ben alışamadım tabi herkes doğumgünümü kutlarken en sevdiğimin kutlamamasına ama doğrusu bu.
yani o zaman benim gibi koyu kahve al koltukları kenarları krem ama deri..siliyorum iki dkda..
yatak odam beyaz acayip toz belli ediyo..alıcaksan ceviz rengi öneririm..siteyede girip bakmam lazım..model söylemek için..
Quenciğime biraz dua ettim geldim, akşamada çorba ve makarna yapmaya karar verdim.
Yarın bizim Sarıkamış planı var bi yandan gitmek istiyorum bi yandan çekiniyorum, gitsem kayamayacağım ama havasını alsam yeter diyorum. Bir yandan üşürüm diye çekiniyorum. Söz vermedim gelicem diye ama çekiniyorum rahatsız olurum diye, bu aralar hiç soğuğa gelemiyorum ayaklarımı üşüttüğüm zaman gece mide bulantısı ve gaz sıkışmasından yatamıyorum...
yani o zaman benim gibi koyu kahve al koltukları kenarları krem ama deri..siliyorum iki dkda..
yatak odam beyaz acayip toz belli ediyo..alıcaksan ceviz rengi öneririm..siteyede girip bakmam lazım..model söylemek için..
Benim yatak odası beyaz ceviz o nedenle memnunum 2 ay silmesemde belli olmuyor 🙂)
Komidinlerin üstü ceviz, diğer mobilyalarda ceviz çok memnunum, televizyon mobilyalarımdan çok tozlanıyor, siyah acayip belli ediyor tozu...
Sizlere toplu dua ediyorum canım, unuturum diye tek tek isim vermiyorum arkadaşlarım diyorum.
Önce dualarını kabul et diyorum, sonra ya hayırlı değilse diye düşünüp, eğer hayırlısıyla kabul et diyorum.
Hamilelikten değilde belki kabul saatine denk gelir...
sahilim, doğumgünü yılbaşı, sevgililer günü kutlamıyoz biz ailecek.
geçen senede doğumgünümü kutlamadık ertesi gün çiçek almış sağolsun.
ben alışamadım tabi herkes doğumgünümü kutlarken en sevdiğimin kutlamamasına ama doğrusu bu.
Bizde sevgililer günü kutlamayız ama çiçek almıştı, insan mutlu oluyor yinede...