Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

vayy quennn allah seni kız biz dokuz doğurduk burda sen hala pırtlayamadın 🙂

hayırlısı inşallah oda geliceği zamanı bekliyordur foto makinasını unutmayın doğduğu an çekin dün bir oturmaya gittikte orda gördüm her karesini çekmişler kız şimdi 2 yaşında insan bakınca hatıra anı 🙂

günaydın kızlarrr.hayırlı haftalar..
Quenn gelmiş 🙂) ok mutlu oldum..
tesin eşi nasıl oldu acaba..inşallah güzel haberler alırız bugun..Allah şifasını versin tüm hastaların..
huzurdanda hayırlı haber inşallah..
kızlar bende cumartesi pazar hiç temizlik yapmadık..cçtesi annem arkdsm geldi..mercimek köftesi makarna salatası yaptım..ardından akşam oldu kızçeye gittik eşimle..ertesi günde iki arkadasıma gittim..1 er saat kızlarla takıldım..sonra anneme geçtim..temzilik yapmadım ama içim rahat nedense hahha..
Quenn cumayı sabırsıklıkla bekliyoruzz..

GÜNAYDIN HERKESE KIZLARRRR
TES ÇOK GEÇMŞ OLSUNNN
QUENNN BEKLİYORUZZZ 🙂

HAFTASONU AKRABA GÜNÜ VARDI BİZİM 🙂
SAĞOLSUN BENİM KIZÇEDE GELİYO KIRMIYO BENİ 🙂
BİZİM TARAFTAKİLERDE İSTİYO GELSİN DİYO
KAYNAŞIYOLAR BAKALIM 🙂 🙂

KARNIMDA ÇOK AĞRIYO AZCIK ŞEY OLMUŞUMDA

günaydın bebişlerrr güneşli bahar tadında bir hafta sonundan sonra kar boran içindeki birgünden selam herkese kış bugün itibariyle geri geldi 🙂) hava buz valla
cumartesi eğitim vardı bizimde geç çıktım işten eve gidip dinlendim
pazarda geç kalkıp hamurlu yaptım içli şişip kalacağım yakında hep evdeydik kocişle sürekli bişiler yedik film izledik mısır patlattım.gece de uyuyamadım abuk subuk rüyalar gördüm çok rüya görüyorum ya

bende cumartesi iş çıkısı bir kaç yere uğrayıp eve geçtim yemek felan yedik çamaşır felan onları hallettim eşimin programı vardı akşam kızçelerde oturmaya gidicekti gel dediler bende gittim tanıdık bir çantacı vardı bu arada bana çanta aldı kendinede
pazarda usta gelecek diye erken kalktık her yeri batırdı ama adam rahatsızlaştı yarım bıraktı
akşamda eşimin arkadaşı çağırmış oraya gittik bu hafta misafirsiz ve temizliksiz geçti

ve yemek yaptım bugün için
geçmiş yılların borçlarını kapatmaya çalışıcam niyetliyim cumatesi ye kadar bu haftayı tüm tutsam 98 yılının borcunu vericem çok var

Allah kabul etsin canım benimm..