Esen daha önce bu konuda konuşmuştuk hatırlarsın yine gelme durumu vardı felan bence sen kaliteli koru yaptıklarından o utansın diye düşünüyorum böyle bir durumda inan ben utandırmak için her baktığında yaptıklarını hatırlatmak için sessiz kalıp akışına bırakırdım
sahilim hatırlıyorum.
inan bende böyle düşünüyordum ama bünyemi tartıyorum onun varlığına tahammül edemicem ben. onu görmek istemiyorum buna hazır değilmişim demekki.
sürekli aklıma gelio yaşananlar. eşimi üzmek istemiyrum susuyorum ama içime atıyorum.
ya gitmicem meydanı ona bırakıcam ya da bilmiyorum artık sinirlerime ne kadar hakim olabilirsem bana yapılanları hazmedip susucam.
enayi gibi hissediyorum kendimi artık
ıslak kakaolu kek
peynirli börek
yaş pasta yapmışş üstü fındımlı krem şantili
sosisli milföy yapmış
benim kızçede gelirken elmalı kurabiye getirmiş
üst kattada ev sahipleri oturuyo rus o da mantı yapmış değişikti ama süperdi rus mantısıda yadik yani
kafa geçmiş olsun tatlım neyin vardı.
cnm ya eşime üzülüyorum bir yandan tedirginim korkuyorum sölemiorum ona moral vermeye çalışıyorum bir yandan da gelcekmiş haberini aldım iyice sinir oldum.bende diyorum takma esen boşver kendi utansın die ama sonrada hazmedemiyorum işte.
esencim geçmiş olsun şimdide..Rabbim şifasını versin tüm hastaların..çok zor hastalıkla ugrasmak 🙁
saat 5 olsada çıksam mapushaneden hah..
bazen işyerini hapishane gibi görüyorum kızlarr psikolojimmi bozuldu ne