Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Eveet köfteyi yaptım, komşularıma bile verdim, kesinlikle tavsiye ediyorum.
Acil misafir için çok pratik olur...
Sadce çikletim kalmış, o zaman sana tvsiyem olsun canım benim, görüşürüz...
sağol canım benim..burda misafir faln vardı..yukarıyı beklerken adamların canı sıkıldı muhabbet ediyolar bu durumda ben de yazamadım..
eşimin abisi hasta onun yanına gidicektik..kızlar patron sormus asistanına neden şimdi izin alıyo..hastanemi evmi..şeytan dediki ona nee yaaa..tmm dedim patrona söylersin cnm ben gitmekten vazgectim..bu konu kapansın dedim.zaten gergindim.eşimi aradım sesini duyunca dayanamdım ağladım..dedim ben çıkamıyorum..sinirlendi çok..şuan 7 olsun defolup gitmek istiyorum burdan..

günaydın bebişlerrrrrrrrrr nasıl kar yağıyor ya kış geri geldi donacağız yine
akşam eve gidip hemen temizliğe koyuldum biraz kociş gelinceye kadar, fırını filan sildim baharatlıkları temizledim dolabı sildim bulaşıkları attım makineye sonra yemeğe koyuldum akşam bitti haha

günaydın kızlarrrr çok uykusuzum hemen akşam olsun🙂

cikletcim akşamki durumuna üzüldüm canım insanlar ne kadarda duygusuzlaşıyorlar bazen

günaydın kızlar karla uyandık yine eşim bana diyor dışarıyı görmen lazım dedim kandırıyorsun bir baktım beyaz çamlarda çok güzel çok soğuk 10 15 dk yol yürüyorum ya dondum resmen

akşam eve gittim oruçluyum ya her zaman erken gelen otobüs 10 dk geç geldi neyse yemeğim vardı yedim biraz patronum memleketinden kavrulmuş pişmaniye getirmiş onu indirdim aşağıya 10dk takıldım çıktım yeşil mercimek yaptım eşim geldi oturduk tv baktık çerz felan yedik sonra yatıp uyuduk

günaydın kızlarrrr çok uykusuzum hemen akşam olsun🙂

cikletcim akşamki durumuna üzüldüm canım insanlar ne kadarda duygusuzlaşıyorlar bazen
günaydın canım evet böyle bi durum yaşandı..biliyosun eşim hafta sonu çalıştıgı ve geç geldiği için gidemedik uzak yer..
ben demiştim p.tesi izin alırım gideriz sıkma canını..bana da öyle sorular sorulunca dedim tmm tmm uzatmayalım zaten yeterince geç kaldık..gitmiyorum burdayım dedim..
zuzuş burdada işe gelirken baktım kar yapmıs şok oldum..cemreden sonra yağmaz bidaha kar diyodum..yaz çk güzel geçicek anlaşılan..
şıpıdık naptı acaba..

bende ne zaman erken çıkcak olsam ortadan kaybolurlar geç kalmama sebep sinirden patlıyorum
birgün işim var 4 çıkıcam dedim tamam dediler zaten merkeze uzak gidene kadar 5 oluyor bir baktım 3,30 gibi çıkıyorlar gelicez hemen diye saat 4 geçe geliyorlar

bizim önemli işmiz olamaz gibi algıyolar salklar herhalde..