günaydın kızlarr ben bugün evdeyim işe gitmeyeceğim tencere tava konuşmuşsunuz bende sabah omlet yaptım tavanın üzerine tencere kapağı koydum sıkıştı açamıyorum 😕 öneriniz var mı ne yapabilirim
tahmin ediyorum huzur, kredi taksitleri kiradan daha yüksek olsada insan aybaşında öderken hiç değilse kendi icin harcadığını biliyor o da ayrı bir mutluluktur
ben dün evi öyle görünce gitmek istemedim şimdiki evimize tekrar hep orda kalabilirdim
günaydın kızlarr ben bugün evdeyim işe gitmeyeceğim tencere tava konuşmuşsunuz bende sabah omlet yaptım tavanın üzerine tencere kapağı koydum sıkıştı açamıyorum 😕 öneriniz var mı ne yapabilirim
valla borçlarım gırtlağa dayandı akşamıda sayarsak 68 günüm kalıyor ilk adet olduğumdan beri sayıyorum 5 günden ortalama geçmiş günü pek hatırlamıyorum allah kabul etsin aynı yıl içerisinde tutsaymışız iyi olcakmış
bebişler dün bulaşık makinesi bitti açtım içinde eritmediği tablet kalmış ya tabağa yapışmış ilk defa böyle bişi oluyor bulaşıklar güzel yıkanmış ama neden böyle oldu 🙁(