B baldem Forum Okuru 28 Şubat 2012 #18.931 canım senin baktığın sitedi evler kartalda yapıldı 500.000 Tl den satılmış 3+1 leri bizimkini teknikyapı yapıyor onu biliyorum da sitenin adı var mı yok mu onu bile bilmiyorum
canım senin baktığın sitedi evler kartalda yapıldı 500.000 Tl den satılmış 3+1 leri bizimkini teknikyapı yapıyor onu biliyorum da sitenin adı var mı yok mu onu bile bilmiyorum
P peeeh Yeni Üye Üye 28 Şubat 2012 #18.933 sahile uzan' Alıntı: Eee peri anlat bişeyler Genişletmek için tıkla ... NE ANLATAYIM FISTIKIMMMMMM MEYVELİ SODA İÇİYOM
sahile uzan' Alıntı: Eee peri anlat bişeyler Genişletmek için tıkla ... NE ANLATAYIM FISTIKIMMMMMM MEYVELİ SODA İÇİYOM
Kafa Hamiş Melek 28 Şubat 2012 #18.934 SUPERİSİ1688' Alıntı: NE ANLATAYIM FISTIKIMMMMMM MEYVELİ SODA İÇİYOM Genişletmek için tıkla ... yediğin içtiğin sana kalsın gördüklerini anlat evin hazırmı eşya bakıyormusun vs vs
SUPERİSİ1688' Alıntı: NE ANLATAYIM FISTIKIMMMMMM MEYVELİ SODA İÇİYOM Genişletmek için tıkla ... yediğin içtiğin sana kalsın gördüklerini anlat evin hazırmı eşya bakıyormusun vs vs
Kafa Hamiş Melek 28 Şubat 2012 #18.935 cikletim benimde dünden biber dolmam ve mantı çorbam var yanına salata yapıyorum yetiyo 😀
sahile uzan Daimi Üye Üye 28 Şubat 2012 #18.936 Benim yeşil mercimek yemeği var yanına makarna yaparım salata
sahile uzan Daimi Üye Üye 28 Şubat 2012 #18.937 Amma çok patates ve soğan kullanıyorum her yemeğe iki soğan geçen annemelr geldiğinde yaklaşık 1kg gitti çorbaya yemeğe herşeye
Amma çok patates ve soğan kullanıyorum her yemeğe iki soğan geçen annemelr geldiğinde yaklaşık 1kg gitti çorbaya yemeğe herşeye
P peeeh Yeni Üye Üye 28 Şubat 2012 #18.938 Kafa' Alıntı: yediğin içtiğin sana kalsın gördüklerini anlat evin hazırmı eşya bakıyormusun vs vs Genişletmek için tıkla ... CANIM BENİM ANLATIYORUMMMMMMMMMMMM HİÇBİŞEYİM HAZIR DEĞİLLL
Kafa' Alıntı: yediğin içtiğin sana kalsın gördüklerini anlat evin hazırmı eşya bakıyormusun vs vs Genişletmek için tıkla ... CANIM BENİM ANLATIYORUMMMMMMMMMMMM HİÇBİŞEYİM HAZIR DEĞİLLL
shuzur Daimi Üye Üye 28 Şubat 2012 #18.939 cikletimnerde' Alıntı: aminn cnm durmana şaşırıyorum huzurumm.. Genişletmek için tıkla ... 🙂 mecburum be çikletim... para yok.
cikletimnerde' Alıntı: aminn cnm durmana şaşırıyorum huzurumm.. Genişletmek için tıkla ... 🙂 mecburum be çikletim... para yok.
shuzur Daimi Üye Üye 28 Şubat 2012 #18.940 SUPERİSİ1688' Alıntı: CANIM BENİM ANLATIYORUMMMMMMMMMMMM HİÇBİŞEYİM HAZIR DEĞİLLL Genişletmek için tıkla ... benim düğünden 8 ay önce evleneceğim bile belli değildi. hızlısın bence superim.
SUPERİSİ1688' Alıntı: CANIM BENİM ANLATIYORUMMMMMMMMMMMM HİÇBİŞEYİM HAZIR DEĞİLLL Genişletmek için tıkla ... benim düğünden 8 ay önce evleneceğim bile belli değildi. hızlısın bence superim.