kuzu insana her konuda git geller oluyor ama senin kafan karışmış bencede birsüre ertele kafanı dinle sanıyorumki baskı yapanlarda var çevrende öylede kafa karışıyor
nikiiii bak eczaneden bu kremi al...o bölgeni iyice temizle sıcaksuyla ve beyaz sabunla yıkaaaa yakacak biraz artık ama dayanmalısın 🙂 ve en son bu kremi uyglula 2 güne dipcik gibi olucaksın
kuzu insana her konuda git geller oluyor ama senin kafan karışmış bencede birsüre ertele kafanı dinle sanıyorumki baskı yapanlarda var çevrende öylede kafa karışıyor
olmaz olurmu kuzum ne zaman kızçeye gitsem hadi hadi ayyyy bi bunaldım hiç sorma hafta sonuda demesinmi sizden sonra evlendiler hamileymiş kız diye deli etti beni eşimde olsun olsun diyip duruyor zaten onada baskı yapıyorlar galiba bekleyeceğimmmmm bekleyeceğim kafamı dinlemem tatil yapmam lazım benim çok bunladım
Testi yaptım ve hamiş değilim🙂 Bu sefer kesin.
bu arada iyiki varsınız bu sefer öğrendim nasıl yapılacağını.Utanmadım ve eczacıya sordum😀
Yaş olarak,zaman olarak çok erken kızlar.Allah nasip kısmet ederse 15 aya kadar ev alacağız,araştırıyoruz.
Ben hiç tatile gitmedim üniversitedeyken yazlıkta kaldığımı saymassak,daha çok planımız var kocişle.
Yaş daha 22.
olmaz olurmu kuzum ne zaman kızçeye gitsem hadi hadi ayyyy bi bunaldım hiç sorma hafta sonuda demesinmi sizden sonra evlendiler hamileymiş kız diye deli etti beni eşimde olsun olsun diyip duruyor zaten onada baskı yapıyorlar galiba bekleyeceğimmmmm bekleyeceğim kafamı dinlemem tatil yapmam lazım benim çok bunladım
seni anlıyorum canım..bişeyin üstüne ne kadar gidersen okadar inada bindiriyorlar işi... halbuki bişey demeseler sen ne zaman ne istediğine zaten karar vereceksin
gecen günde benim görümcem beni çıldırttı ama bu sefer aldı ağzının payını oturdu... kocamla telde konuşuyorlar kocam diyoki yap bi tane kardeşim diyo..ay sanki sadece kardeşinin elinde o anda burnumdan kırmızı dumanlar çıktı yeminle bi bağırdım...
öyle kolay değil tek başına yapılmıyo bebek,kardeşine kalmadı yapıp yapmamak dedim..sonrada işte ben karışmam canım sonuçta sizin bileceğiniz iş diyo..
e madem karışmıcan hiç bişey deme benide deli etme...
mesela gecen yine benim saf kocamla konusuyolar napıyosun kardeşim diyo ablası benimkine..benim kocada saf ya iyiyiz abla ya ne yapalım geçinip gidiyoz diyo..bi kızdım buna sanki bizi soruyo ,,sana soruyo kardeşim napıyon diye bir daha benide katıp cevap verme dedim...
Testi yaptım ve hamiş değilim🙂 Bu sefer kesin.
bu arada iyiki varsınız bu sefer öğrendim nasıl yapılacağını.Utanmadım ve eczacıya sordum😀
Yaş olarak,zaman olarak çok erken kızlar.Allah nasip kısmet ederse 15 aya kadar ev alacağız,araştırıyoruz.
Ben hiç tatile gitmedim üniversitedeyken yazlıkta kaldığımı saymassak,daha çok planımız var kocişle.
Yaş daha 22.
nikiiii bak eczaneden bu kremi al...o bölgeni iyice temizle sıcaksuyla ve beyaz sabunla yıkaaaa yakacak biraz artık ama dayanmalısın 🙂 ve en son bu kremi uyglula 2 güne dipcik gibi olucaksın
daha ne kadar yanacak kuzu ya varsın yansın🙂) kız dipcik dedinde aklıma geldi kızkardeşim biriyle tanışma aşamasındaydı çocuğa nasılsın demiş dipcik gibiyim demiş o laftan sonra birdaha görüşmediler ne tipler var ya ondan sonra çocucuğun adı dipcik hasan kaldı