Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ay nikiii valla negatif enerjimi aldın üstümden kızzz koptum şuanda dipcik hasan ha

kafa aşman lazım artık onca lafa yine arzsız gibi bişey yokmuş gibi konuşuyor
ne arıyor zırt pırt yakın otursanız altlı üstlü sizden çıkmaz

hayırlısı nierscim yaş ile alakalı değil aslında bu durum kendini hazır hissetmen önemli

ama yinede biraz daha tadını çıkarın

Canım hani bana yapılan bir baskı yok şükür.
Herkes daha erken olduğunu söylüyor.Bebiş olduğunda oturduğumuz eve kadar köklü bir değişiklik gereçecek.
İşe devam etmek istiyorum bu durumda bebeğe annem bakıcak annem bana uzak yakınına taşınmam gerekecek gibi gibi.
Çok fazla soru işaretim var bu durumda daha erken.

kafa aşman lazım artık onca lafa yine arzsız gibi bişey yokmuş gibi konuşuyor
ne arıyor zırt pırt yakın otursanız altlı üstlü sizden çıkmaz

ay aman Allah korusun sahil ya vallada çıkmazdı..ben onunla konuşmuyorum artık bu kararım kesin kati zaruri bi hal olmadıkça kesinlikle muhattap olmuyorum..bu işi bu raddeye kendi getirdi...bana uzak Allaha yakın olsun

3 günde bi arar mutlaka kardeşini..önceden benide arıyordu 3 günde bi ama yüz bulamayınca artık aramıyo..

birde eğer 3 günün sonunda aramazsa bilki sen aradıgında vay beni niye aramadın neden beni unuttun gibi bi 20 dk telde boşa gidecek demektir

geçen gün beni ağlama krizine soktu kocam zor sakinleştirdi yemin ederim pinecim ya... bak kayınvalidemler ne kadar iyi ama kızları yüzünden onlardanda soğucam diye korkuyorum

Üzme kendini Kafacım önemli olan eşinle olan huzurun.
Hiç bir şey dört dörtlük olmuyor ki bizim eksimizde eşimiz dışındaki insanlardan olsun.
Onları atlatmak sabır göstermek daha kolay olsa gerek.Ya canından can olan eşin sevdiğim dediğin insan anlayışsız olsaydı allah korusun.
Kendimizi böyle düşünerek teskin etmemiz lazım bence.