purnol kurtçuk gibi annemede çok verirlerdi sizin yapınız annemle aynı çok hassassınız annemde hemen kapar o hastalığı doktorun biri anneme yeniden doğman lazım demişti🙂
ben mantar oldugumu biliyoken çözümü fitil ve ilaç diye doktora gitmiştim ve fitil vermişti..2 güne bişi kalmadı..daha basındasın sarmadan iyice git..
travogen deri mantarlarında veya genital kasıntıda kullanıylıyo bitanem..sen dinle bi beni..doktora da şunu sor..sadece travogen geçirirmiydi de..
sunta taktırıcam en sonunda yaa..bu ne böyle 10 dakikada bir wc..
sahilim kültür testi mikrobun çeşidini belirleyen bi test..
örnegin iki çeşir mikrop var idrarda..
tıbbi terimini bilmedigim için isim kullancam
ahmet-memet
bende olan memet tir mesela..ama cipro ahmet mikrobuna iyi geliyo..
bilmem anlatabildimmi kızlar.. hah
senin sorunun ne biliyomusun çok düşünüyosun canım..çokda kuruyosun..ondan sinir sistemlerin bozulabilir haberin olsun..
ben hala sıkınıtsını yasıyorum..o yüzden de asabiyim zaman zaman..
senin sorunun ne biliyomusun çok düşünüyosun canım..çokda kuruyosun..ondan sinir sistemlerin bozulabilir haberin olsun..
aslında gerçekten tam olarak sorunumun başı bu gerçekten haddinden fazla düşünüyorum ve bu beni çok buhranlı bi hale sokuyorum amamalesef huyum bu oldugu için bi çözüm bulamıyorum