valla aslına bakarsan ende hep istedim şimdiye kadar almayı ama
yok ingilizce kursu yok kpss kursu hep kaldı
bide maddi olarakta hep başka şeyler çıktı
bakalım şimdi liseden arkadaş grubuyla gidicez herkes birbirini teşvik etti birlikte gidelim diye
gaza geldik gidiyoruz yani 1000 tl ye mal olucak 🙁
ama alayım çıksın aradan
yarın öbürgün bebiş olursa bidaha fırsat bulamam
hem bebiş olunca araabayı benimde kullanmam gerekicek o zamana kadar kendimi geliştirmeliyim
kesinlikle alman iyi olmuş insan kendi oturunca direksiyona cesaretini topluyor gerçi pratik çok önemli şimdi düşünüyorumki allah göstermesin acil bişey oldu çalıştırır gidersin arabayla bilmek iyi ya valla araba olsa şöyle kendimizin kullanacağı annemelere gider gelirim
kesinlikle alman iyi olmuş insan kendi oturunca direksiyona cesaretini topluyor gerçi pratik çok önemli şimdi düşünüyorumki allah göstermesin acil bişey oldu çalıştırır gidersin arabayla bilmek iyi ya valla araba olsa şöyle kendimizin kullanacağı annemelere gider gelirim
işte benimde derdim o
c.tesileri anneme gidicem otobüse binmem için 10 dk yürüyorum iniyorum gene bi yürüyorum
eşime şirketten araba veriyolar gerçi şimdilik yok ama gene vericekler
o işe şirket arabasıyla gidiyo bizimki evin önünde kuzu kuzu yatıyo uyuz oluyorum
en azından bilsem alırım anahtarı giderim anneme kadar ama işte ehliyet yok cesaret yok napıcaksın 🙁((
Slm kızlar nasılsınız, bugün kursa gitmedim kontrolüm var.
Ya biz doğudayız ama burada hiç kar yok, trençkotu İstanbul'da unutmuşum onu isticem, sanırım önümüzdeki haftadan sonra kaban giyemicem.