sahile uzan Daimi Üye Üye 1 Mart 2012 #19.241 Kelebek yok şıpı yok emoş yok çiklet yok niers yok pine yok bırgün yok
sahile uzan Daimi Üye Üye 1 Mart 2012 #19.244 Yemekte herkes canım gelince bir nevi okuyunca yorum yazarlar
sahile uzan Daimi Üye Üye 1 Mart 2012 #19.245 Zor bir durum allahım sen uzak tut demekten başka çare yok allah kolaylıklar versin
sahile uzan Daimi Üye Üye 1 Mart 2012 #19.246 nickimi kim yedi' Alıntı: özet olarak kimse yok sahilcan Genişletmek için tıkla ... yesss nikican aklıma selocan geldi
nickimi kim yedi' Alıntı: özet olarak kimse yok sahilcan Genişletmek için tıkla ... yesss nikican aklıma selocan geldi
nickimi kim yedi Hamiş Melek 1 Mart 2012 #19.248 ikracık ben hala okumaya çalışıyorum senin mesajların tren gibi uzayıp gidiyor ya bana öyle görünüyor ya
ikracık ben hala okumaya çalışıyorum senin mesajların tren gibi uzayıp gidiyor ya bana öyle görünüyor ya
M mormenekşem Forum Okuru 1 Mart 2012 #19.249 ikra arkadaş deilmişiz canım yaa kabul edermisin merak ettim
Kafa Hamiş Melek 1 Mart 2012 #19.250 ikranurr' Alıntı: Yorumsuz kalacak kadar yanlışmı düşünüyorum yaa... Genişletmek için tıkla ... ikracım asla yanlış düşünmüyorsun her konuda sen haklısın.. ve sana maşallah diyorum yine aklı başında yorumlar yapmışsın ben olsam heralde daha fevri davranırdım
ikranurr' Alıntı: Yorumsuz kalacak kadar yanlışmı düşünüyorum yaa... Genişletmek için tıkla ... ikracım asla yanlış düşünmüyorsun her konuda sen haklısın.. ve sana maşallah diyorum yine aklı başında yorumlar yapmışsın ben olsam heralde daha fevri davranırdım