Kafa Hamiş Melek 1 Mart 2012 #19.273 sahile uzan' Alıntı: Merakım gitti sorun yok kafaaaaaaaa niki Genişletmek için tıkla ... ne olmuş ne anlat bizede özelden mesajla bekliyorum bak sahilo
sahile uzan' Alıntı: Merakım gitti sorun yok kafaaaaaaaa niki Genişletmek için tıkla ... ne olmuş ne anlat bizede özelden mesajla bekliyorum bak sahilo
sahile uzan Daimi Üye Üye 1 Mart 2012 #19.274 Ay başım çatladı akşam yemekte yok ne yapsam annememi gitsem acep
Kafa Hamiş Melek 1 Mart 2012 #19.278 nickimi kim yedi' Alıntı: başıma bi ağrı girdi ya çok yoğun işler 🙁 Genişletmek için tıkla ... hani burda benim bi arkadaş vardıya anlatmıştım size 🙂 ben izindeyken kendisi elini hiç birşeye değdirmemiş sağolsun 🙂 bende bugüne kadar yoğundum hemde çok bu yüzden ama bugün biraz rahatladım çok şükür.. bi hap alsan nikicim baş ağrısı kötü oluyo ya
nickimi kim yedi' Alıntı: başıma bi ağrı girdi ya çok yoğun işler 🙁 Genişletmek için tıkla ... hani burda benim bi arkadaş vardıya anlatmıştım size 🙂 ben izindeyken kendisi elini hiç birşeye değdirmemiş sağolsun 🙂 bende bugüne kadar yoğundum hemde çok bu yüzden ama bugün biraz rahatladım çok şükür.. bi hap alsan nikicim baş ağrısı kötü oluyo ya
tesadüf Yeni Üye Üye 1 Mart 2012 #19.279 Kafa' Alıntı: hani burda benim bi arkadaş vardıya anlatmıştım size 🙂 ben izindeyken kendisi elini hiç birşeye değdirmemiş sağolsun 🙂 bende bugüne kadar yoğundum hemde çok bu yüzden ama bugün biraz rahatladım çok şükür.. bi hap alsan nikicim baş ağrısı kötü oluyo ya Genişletmek için tıkla ... Yarın öbürgün başına kakacağına yapmasın daha iyi canım ya
Kafa' Alıntı: hani burda benim bi arkadaş vardıya anlatmıştım size 🙂 ben izindeyken kendisi elini hiç birşeye değdirmemiş sağolsun 🙂 bende bugüne kadar yoğundum hemde çok bu yüzden ama bugün biraz rahatladım çok şükür.. bi hap alsan nikicim baş ağrısı kötü oluyo ya Genişletmek için tıkla ... Yarın öbürgün başına kakacağına yapmasın daha iyi canım ya
P peeeh Yeni Üye Üye 1 Mart 2012 #19.280 tesaduf' Alıntı: perii kız senin dişin ne oldu sahi Genişletmek için tıkla ... kanal olcak canım daha iltihap tam kurumamış ağrı yok 2 gündür şişmeside indi bugün yine gittim 1 hafta daha bekleyelim dedi haftaya yapcak yani kanalı inşşşş iyi olur 🙂
tesaduf' Alıntı: perii kız senin dişin ne oldu sahi Genişletmek için tıkla ... kanal olcak canım daha iltihap tam kurumamış ağrı yok 2 gündür şişmeside indi bugün yine gittim 1 hafta daha bekleyelim dedi haftaya yapcak yani kanalı inşşşş iyi olur 🙂