C cikletimnerde Forum Okuru 2 Mart 2012 #19.491 sahiloo o hapı annem yasamın sonuna kadr içiceksin demişti doktor..kendimi bildim bileli kullanıyor.. sonradan da hiç baktırmadık..
sahiloo o hapı annem yasamın sonuna kadr içiceksin demişti doktor..kendimi bildim bileli kullanıyor.. sonradan da hiç baktırmadık..
Melodie Yeni Üye Üye 2 Mart 2012 #19.492 yatak odasının tozunu aldım, sizinde yatak odanız çok tozlanıyor mu kızlar
sahile uzan Daimi Üye Üye 2 Mart 2012 #19.494 melodie' Alıntı: yatak odasının tozunu aldım, sizinde yatak odanız çok tozlanıyor mu kızlar Genişletmek için tıkla ... bizim yatak kış dolayısıyla oturma odasında fazlasıyla oluyor yatakalrdan dolayımı ne toz toz toz
melodie' Alıntı: yatak odasının tozunu aldım, sizinde yatak odanız çok tozlanıyor mu kızlar Genişletmek için tıkla ... bizim yatak kış dolayısıyla oturma odasında fazlasıyla oluyor yatakalrdan dolayımı ne toz toz toz
tesadüf Yeni Üye Üye 2 Mart 2012 #19.495 cikletimnerde' Alıntı: bencede kafa bak ablandan örnek al alda benim gibi moralin bozulsun nikicann melodii nerdesiniz yahu..tes..şıpıda gelemiyo yusuf yusuf tabi...hah Genişletmek için tıkla ... ben burdayım canım netten ejderha dövmeli kızı arıyorum bulursam eşimle izleriz🙂
cikletimnerde' Alıntı: bencede kafa bak ablandan örnek al alda benim gibi moralin bozulsun nikicann melodii nerdesiniz yahu..tes..şıpıda gelemiyo yusuf yusuf tabi...hah Genişletmek için tıkla ... ben burdayım canım netten ejderha dövmeli kızı arıyorum bulursam eşimle izleriz🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 2 Mart 2012 #19.497 Melodie' Alıntı: yatak odasının tozunu aldım, sizinde yatak odanız çok tozlanıyor mu kızlar Genişletmek için tıkla ... yok canım benim salonumda yatak odamda tozlanmıyor sadece oturma odam çok tozlanıyor
Melodie' Alıntı: yatak odasının tozunu aldım, sizinde yatak odanız çok tozlanıyor mu kızlar Genişletmek için tıkla ... yok canım benim salonumda yatak odamda tozlanmıyor sadece oturma odam çok tozlanıyor
cimcime eses Yeni Üye Üye 2 Mart 2012 #19.498 Melodie' Alıntı: yatak odasının tozunu aldım, sizinde yatak odanız çok tozlanıyor mu kızlar Genişletmek için tıkla ... Benim yerler çok tozlanıyor canım yaa, halılar çok toz yapıyor, bazanın altı falan çok kötü oluyor. Birde laminantlarda leke kalıyor silince ne yapacağımı şaşırdım, mikrofiber bez aldım, mopla siliyorum ama yinede leke kalıyor
Melodie' Alıntı: yatak odasının tozunu aldım, sizinde yatak odanız çok tozlanıyor mu kızlar Genişletmek için tıkla ... Benim yerler çok tozlanıyor canım yaa, halılar çok toz yapıyor, bazanın altı falan çok kötü oluyor. Birde laminantlarda leke kalıyor silince ne yapacağımı şaşırdım, mikrofiber bez aldım, mopla siliyorum ama yinede leke kalıyor
Melodie Yeni Üye Üye 2 Mart 2012 #19.499 valla sahil gına geldi yatak odasındaki tozdan dediğin gibi yorgan yastık bi de kıyafetlerde yapıyor olabilir
valla sahil gına geldi yatak odasındaki tozdan dediğin gibi yorgan yastık bi de kıyafetlerde yapıyor olabilir
pineapples Hamiş Melek 2 Mart 2012 #19.500 benimde toz olmuyor kızlar mobilyalarım tozu göstermiyor hiç açık renk olduğu için