Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Kafacım, hormon tahlili yaptırdınmı?
Birde bir gün arayla olması gerek diyorlar, bizde öyle denemiştik, gerçi alışkanlık oldu galiba hala öyle gidiyo 🙂)
Birde doktora gidince bir yıldan önce ilgilenmiyorlarmış, 1 yılı geçti dersin sende...

pinemmmm canımmm nasılsınn bugun iyimisin..özledim seni..

iyiyim kuzum ne olsun çalışmaya devam bebişim bende özledim seni kız çok geçmiş olsun kuzu sana dikkat et kendine bacım

bak ikrada benim dediğimi diyor duy kafam bizi duy doktor için çok erken

canım ama biz sadece maç yapmak için yapmıyoruzki bunu kendi istediğimiz içinde yapıyoruz..normal ilişkimizde bu şekildeydi zaten..

bi anda gelişiyo herşey

Kafa yılların birikimi diyelim o zaman gerçi bir çok kişi öyleeee

ne öyle kız anlayamadım ben 😕

kafana taktığın için böyle oluyor diyorum ben sana dinle beni aaaaaaaaaaaaaaaaaa

üzülme bunda üzülecek birşey yok zamanı vakti gelince olacak zaten daha yeni evliyiz kuzummmm bekle bakalım biraz

takmamaya çalışıyorum canım inşallah Rabbim sağlıklık sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah

kafacıkkk süper gidiyorsun kız acaba haftada bir e düşürüp tek golle olma olasılığı daha mı yüksektir belkide sır orda

kız o zaman kalite düşüyor diye durduruyoruz kendimizi yoksa önümüze geleen yüz tekme

ay pardon yanlış anladım haftada bi maç yapmı diyorsun ? yok anacım öyle bi ihtimal bizde yok malesef ya

ama öyle haftada bi olsaydıda heralde çok düşünrdüm yine kurardım neden istemiyo bu çocuk derdim kafasını yerdim