Melodie Yeni Üye Üye 5 Mart 2012 #19.701 sahile uzan' Alıntı: Akşama neler var yemekte birde melodican şu tahinli tatlı nasıl yapılıyr kuzum Genişletmek için tıkla ... hangi tatlı sahilim? tahinli çörek mi benim akşama karnıbahar'ım var kıymalı dünden kalan bişeyler daha var azar azar bitirsek iyi olur ilave bişey yapmicam
sahile uzan' Alıntı: Akşama neler var yemekte birde melodican şu tahinli tatlı nasıl yapılıyr kuzum Genişletmek için tıkla ... hangi tatlı sahilim? tahinli çörek mi benim akşama karnıbahar'ım var kıymalı dünden kalan bişeyler daha var azar azar bitirsek iyi olur ilave bişey yapmicam
sahile uzan Daimi Üye Üye 5 Mart 2012 #19.702 Tahini fırına mı yapıp veriyorlar normal tatlı çörek değil yani ben çöreği kısmını görmedim
Melodie Yeni Üye Üye 5 Mart 2012 #19.703 tahinli helvayı mı diyosun canım ben bir kere kendim yapmaya çalıştım ama pek güzel olmadı onun haricinde koskanın hazır fırın helvası var sıcak sıcak yiyosun gittiğimiz balıkçıda yapmışları fırın helva o baya lezzetliydi
tahinli helvayı mı diyosun canım ben bir kere kendim yapmaya çalıştım ama pek güzel olmadı onun haricinde koskanın hazır fırın helvası var sıcak sıcak yiyosun gittiğimiz balıkçıda yapmışları fırın helva o baya lezzetliydi
tesadüf Yeni Üye Üye 5 Mart 2012 #19.704 sahile uzan' Alıntı: Tahini fırına mı yapıp veriyorlar normal tatlı çörek değil yani ben çöreği kısmını görmedim Genişletmek için tıkla ... Onu ben yapmıştım dün ama sana genede melodi tarif versin😛
sahile uzan' Alıntı: Tahini fırına mı yapıp veriyorlar normal tatlı çörek değil yani ben çöreği kısmını görmedim Genişletmek için tıkla ... Onu ben yapmıştım dün ama sana genede melodi tarif versin😛
tesadüf Yeni Üye Üye 5 Mart 2012 #19.706 Melodie' Alıntı: ben veremem tarif tescim🙂 biz senden alalım Genişletmek için tıkla ... seni daha marifetli görüyor heralde senden istedi ben karışmam sen ver😛
Melodie' Alıntı: ben veremem tarif tescim🙂 biz senden alalım Genişletmek için tıkla ... seni daha marifetli görüyor heralde senden istedi ben karışmam sen ver😛
Melodie Yeni Üye Üye 5 Mart 2012 #19.707 hey gidi hey, davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş ordan marifetli gibi görünüyor olabilirim ama değilim🙂 tahin helvası yapmayı bilmiyorum misal
hey gidi hey, davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş ordan marifetli gibi görünüyor olabilirim ama değilim🙂 tahin helvası yapmayı bilmiyorum misal
tesadüf Yeni Üye Üye 5 Mart 2012 #19.708 Melodie' Alıntı: hey gidi hey, davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş ordan marifetli gibi görünüyor olabilirim ama değilim🙂 tahin helvası yapmayı bilmiyorum misal Genişletmek için tıkla ... marifetlisin marifetlisin bende bir alabalıkçıdan öğrendim tarifini ver balıktan sonra muhakkak yaparım kaınpederimde sevdi diye dün tavukv ardı ama yinede yaptım
Melodie' Alıntı: hey gidi hey, davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş ordan marifetli gibi görünüyor olabilirim ama değilim🙂 tahin helvası yapmayı bilmiyorum misal Genişletmek için tıkla ... marifetlisin marifetlisin bende bir alabalıkçıdan öğrendim tarifini ver balıktan sonra muhakkak yaparım kaınpederimde sevdi diye dün tavukv ardı ama yinede yaptım
Kafa Hamiş Melek 5 Mart 2012 #19.709 ya kızlar ben bu cif'in paslanmaz çelik yüzeyler için olanını bulamadım marketlerde ne olacak şimdik yahu
ya kızlar ben bu cif'in paslanmaz çelik yüzeyler için olanını bulamadım marketlerde ne olacak şimdik yahu