Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Yooo tesin ben yaptığını bilmiyordum bile melodi sabah yazınca tahin diye aklıma geldi çöreği de olur helvasıda fırınlasıda

tessssssssss hiç gülceğim yoktuuuuu

hoşgeldin ikracımmmm maşallah misafirin hiç bitmiyor canım dikkat et kendine 🙂

kızlar açıktan okuyan varmı aranızda hiç..ay ben bi başladım bu son senem inşallah biter yoksa ben bitecem yani

kafa eşim 3 dersten kalmıştı şimdi bir dersi bitirdi yavaş yavaş başlıyor diğerlerine geç kalmak üzeresin başla sende

birde büyük marketlerde var bende aldım güzel parlatıyor inox temizleyicisi diye

sağol canımcım cevap verdiğin için 🙂

evet ders konusunda geç kalmak üzereyim ama canım hiç istemiyo kafam almıyo artıkın yaşlandım sanırsam..

ben burdaki marketlerde bulamadım canım çokta ihtiyacım var annemlerin ordaki markete bakıcam bide bakayım inşallah bulurum çok ihtiyacım var

yetişrmeden yetişrmeye fark var ya ay ay bende kendimi yer bitiridim
bizede çocuk dediğim 5 gidiyor çitoz yedi yağlı ellerini beyaz kaltıklarıma sürsü taki pettim peçete getridim ama ne dicen beş parmak izi var sildim herşey denedim çıkmuıyor çıkmıyor

hoşgeldin ikracımmmm maşallah misafirin hiç bitmiyor canım dikkat et kendine 🙂

kızlar açıktan okuyan varmı aranızda hiç..ay ben bi başladım bu son senem inşallah biter yoksa ben bitecem yani

kuzuş bende zamanında lisansımı tamamladım kurtuldum darısı sana bu yıl bitir zaten seneye kredili sistem uğraştıracak sıkı çalış geçmiş yıl sorularla ağırlık vererek

eline sağlık canım benimde muffin kalıplarında cheesecake yapma düşüncem vardı ama hala hayata geçiremedim🙂

bekarken yapmıştım cok güzel orjinal oluyor ama son zamanlarda canım hiçbişey yapmak istemiyor tesadüf
enerjim kalmadı
kansızlık da yapıyormuş bu ruh halini ama geçmedi gitti

Bende slikon kalıpta kek yapıyordu harika oluyordu.
Ama kalıbı makineye attım ve şimdi deterjan kokuyo, hata ettim sanırım 🙁(

Allah Allah, makinada yıkanabilir kutusunun üzerinde ama benim elde yıkama huyum olduğu için hiç koymadım makinaya