Kesinlikle kınamıyorum melodicim, ben nasıl bir anne olurum bilmiyorum ama bazen annelerede kızıyorum. Çocuğa hayır demeyi bilmeliyiz yeri geldiğinde. İnşaAllah çocuklarımız sakin ve anlayışlı olur.
benim bi teyzem var, maddi durumları gerçekten çok çok iyi
4,5 yaşında ikizleri var market'e giderken ikisinin de eline 2-3 lira veriyorlar bununla kendine özel ve benim uygun gördüğüm bişey alabilirsin diyorlar
ve inanın cocuklar fiyatını soruyorlar ve para yetiyorsa alıyorlar
misafirliğe giderken teyzem sofra bezi getiriyor yanına kucaklarına seriyor onda yiyorlar
ama herşeyi de anlatıyor, ne ayıp ne günah herşeyi büyük insan gibi anlatıyor
benim bi teyzem var, maddi durumları gerçekten çok çok iyi
4,5 yaşında ikizleri var market'e giderken ikisinin de eline 2-3 lira veriyorlar bununla kendine özel ve benim uygun gördüğüm bişey alabilirsin diyorlar
ve inanın cocuklar fiyatını soruyorlar ve para yetiyorsa alıyorlar
misafirliğe giderken teyzem sofra bezi getiriyor yanına kucaklarına seriyor onda yiyorlar
ama herşeyi de anlatıyor, ne ayıp ne günah herşeyi büyük insan gibi anlatıyor
Ne güzel, burada da bir abla var, iki erkek çocuğu var ama hep maşaAllah derim.
Bide tam yaramazlık çağlarındalar ama çok sakinler, nasıl yapıyorsun diyorum, evde müsaade ediyorum yaramazlık yapmalarına ama dışarıya çıkarken anlaşıyoruz diyor. Tabi bunu yapmakta meziyet.
kuzuş bende zamanında lisansımı tamamladım kurtuldum darısı sana bu yıl bitir zaten seneye kredili sistem uğraştıracak sıkı çalış geçmiş yıl sorularla ağırlık vererek
Ne güzel, burada da bir abla var, iki erkek çocuğu var ama hep maşaAllah derim.
Bide tam yaramazlık çağlarındalar ama çok sakinler, nasıl yapıyorsun diyorum, evde müsaade ediyorum yaramazlık yapmalarına ama dışarıya çıkarken anlaşıyoruz diyor. Tabi bunu yapmakta meziyet.
bence cocuğuna fazla taviz vermeyeceksin ve cocuk her zaman bilecek ki annemle babam aynı şeyi söyler ben ne yaparsam yapayım
anne hayır diyince baba evet demicek
yoksa ipin ucu kaçar