tesadüf Yeni Üye Üye 7 Mart 2012 #19.962 sahile uzan' Alıntı: akşama eşim geç geldi ütümü yaptım ne yesem diye düşünürken patates kızarttım bol salata kızçede karnıbahar verdi soğan kavurdum ilk kez ne de güzelmiş tadı Genişletmek için tıkla ... EŞİM SPORU 1 AY ERTELETTİ O SPORA BAŞLAYINCA BENDE AKŞAMLARI TEK TAKILACAĞIM:s
sahile uzan' Alıntı: akşama eşim geç geldi ütümü yaptım ne yesem diye düşünürken patates kızarttım bol salata kızçede karnıbahar verdi soğan kavurdum ilk kez ne de güzelmiş tadı Genişletmek için tıkla ... EŞİM SPORU 1 AY ERTELETTİ O SPORA BAŞLAYINCA BENDE AKŞAMLARI TEK TAKILACAĞIM:s
sahile uzan Daimi Üye Üye 7 Mart 2012 #19.963 ınv-erter kli-ma almayı düşünüyorum ne marka önerirsiniz
sahile uzan Daimi Üye Üye 7 Mart 2012 #19.965 nickimi kim yedi' Alıntı: sahilcannn çok götürme patatestleri Genişletmek için tıkla ... az yedim kız salata ağırlıklı daha çok oruçluydum ya afiyetle yedim valla
nickimi kim yedi' Alıntı: sahilcannn çok götürme patatestleri Genişletmek için tıkla ... az yedim kız salata ağırlıklı daha çok oruçluydum ya afiyetle yedim valla
P peeeh Yeni Üye Üye 7 Mart 2012 #19.970 sahile uzan' Alıntı: peri nasber kız nasılsın bakım Genişletmek için tıkla ... iyi napim kuşum haftasonu aşkitomlar vardı ailece geldilerr çok seviyom kız ben onu şehriye salatası fındıklı çikolatalı pasta incir tatlısı yaprak sarma peynirli börek poğaça tuzlu simit yaptım 🙂 🙂 kafa' Alıntı: ay saat ne çabuk 10bucuk oldu yahu bişey anlamadım :s Genişletmek için tıkla ... ahh kafa ahhh zaman su gibi aksınnn
sahile uzan' Alıntı: peri nasber kız nasılsın bakım Genişletmek için tıkla ... iyi napim kuşum haftasonu aşkitomlar vardı ailece geldilerr çok seviyom kız ben onu şehriye salatası fındıklı çikolatalı pasta incir tatlısı yaprak sarma peynirli börek poğaça tuzlu simit yaptım 🙂 🙂 kafa' Alıntı: ay saat ne çabuk 10bucuk oldu yahu bişey anlamadım :s Genişletmek için tıkla ... ahh kafa ahhh zaman su gibi aksınnn