kuzucum benim eşim dışardan yediği yemek dokunuyor o yüzden muhakak 2 çeşit yanına koyuyorum..o yüzden hergün yemek yapmak zorundayım ben..
çok yapıncada eşim 4öğün aynı şeyi yemek zorunda kaldıgı içiin hergün farklı şeyler yapıyorum..
annem öyle yapıyor bende bir kez kaynatıyorum suyunu döküyorum de sende mi öyle yapıyorsun diye merak ettim
kafa bizdede öyle iki gün gidiyor az da yapsam çokta yapsam yemek varken canımız başka bişey istiyor mesela ek olarak yapınca kalıyor birde kızçede veriyor rahat oluyor iki gün şu ış geçsin de bende doldurcam dolaba yapıp yapıp 🙂
kuzucum benim eşim dışardan yediği yemek dokunuyor o yüzden muhakak 2 çeşit yanına koyuyorum..o yüzden hergün yemek yapmak zorundayım ben..
çok yapıncada eşim 4öğün aynı şeyi yemek zorunda kaldıgı içiin hergün farklı şeyler yapıyorum..
hmm anladım canımmm ay senin işind zormuş canım ya..ama dediğin gibi değişik yapmazsanda hep yanı şeyi yer adamda bıkar haklı olarak..Allah kolaylık versin kuzum
ben ıspanağı alınca pazar akşamından yapıyorum canım pazartesi salı yiyoruz yoksa dediğin gibi hafta içi akşam işte gidince onunla uğraşamam..
balığı daha evlendiğimden beri hiç yapmadım,eşim hiç sevmiyo balığı..bende annemlerde oldugu zaman orda yiyorum...zaten evde pişiremem balık kokar bütün ev kafayı yerim sonra,zaten mutfağım arada kalıyo hiç havasız kalır