cimcime eses Yeni Üye Üye 7 Mart 2012 #20.141 Aaaa smashermi geldi, görünürlerde yok ama nasılmış, iyimiymiş
sahile uzan Daimi Üye Üye 7 Mart 2012 #20.142 Iyimiş ders çalışıyormuş kpss hazılrlık yoğun ilk sayfalarda var dı yazıları ikra
tesadüf Yeni Üye Üye 7 Mart 2012 #20.144 Kafa' Alıntı: beni etkilemesi önemli değilmi hiç tesadüfffff Genişletmek için tıkla ... yok seni etkiler tabiki üzülürümde melodiye sorma amacım başkaydı o buranın devlet memuru sayılıyo mu o yüzden etkiler mi diye merak edip sordum
Kafa' Alıntı: beni etkilemesi önemli değilmi hiç tesadüfffff Genişletmek için tıkla ... yok seni etkiler tabiki üzülürümde melodiye sorma amacım başkaydı o buranın devlet memuru sayılıyo mu o yüzden etkiler mi diye merak edip sordum
tesadüf Yeni Üye Üye 7 Mart 2012 #20.145 sahile uzan' Alıntı: Bende yavaştan hazırlanayım kızlar iyi akşamalr Genişletmek için tıkla ... havanın geç kararması ile benim mesai saatim değişti sen çık canım biz çikletle topiği bekleriz
sahile uzan' Alıntı: Bende yavaştan hazırlanayım kızlar iyi akşamalr Genişletmek için tıkla ... havanın geç kararması ile benim mesai saatim değişti sen çık canım biz çikletle topiği bekleriz
P peeeh Yeni Üye Üye 7 Mart 2012 #20.147 Bende çıkıyorum kızlarrr mucksssss tes çiki size emanet topic
tesadüf Yeni Üye Üye 7 Mart 2012 #20.148 SUPERİSİ1688' Alıntı: Bende çıkıyorum kızlarrr mucksssss tes çiki size emanet topic Genişletmek için tıkla ... tamam kızlar çıkın siz iyi akşamlar gözünüz arkada kalmasın🙂
SUPERİSİ1688' Alıntı: Bende çıkıyorum kızlarrr mucksssss tes çiki size emanet topic Genişletmek için tıkla ... tamam kızlar çıkın siz iyi akşamlar gözünüz arkada kalmasın🙂
C cikletimnerde Forum Okuru 8 Mart 2012 #20.150 günaydın kızlarrrr... bugun patron yine erken gelmiş..iş bası saati burda 8,15 ama ben hep 8,30 da geliyorum.. patron içeriye alıyo bakalım tek tek herkesi..sabahın köründe burda olmanın hiçbi anlamı yok..
günaydın kızlarrrr... bugun patron yine erken gelmiş..iş bası saati burda 8,15 ama ben hep 8,30 da geliyorum.. patron içeriye alıyo bakalım tek tek herkesi..sabahın köründe burda olmanın hiçbi anlamı yok..