Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

canımm herkesin karakteri farklı..seninki ona onunki sana uymaz..
kıyaslama yapmamalısın..

alamazsın kuzucum
çalışmıyorsan neye dayanarak talep edeceksin ki?
Queen hatırladığım kadarıyla iş yeri anlaşmıştı doğum yapana kadar sigortasını ödeyecekti o zaman talep edebilir sigortalı sonuçta

ne kadar çalışmak gerekicek pekii..
yada doğumdan sonra 1 hafta fln gelsek olurmu..

7 aya kadar çalışıp sonraki 4 ay için raporlu olucazya onun parası için diyorum adaş..

aynı binada bile otursak herkesin harcaması kendine ben karşıyım pazardır fatura filan ödemelerine belirli bütçemiz var ödeyeceğiz tabiki yeri gelir ben öderim pazarlarını filan ama kesinlikle ödetmem ne kadar elleri açık olursa olsun tesadüfcüm bu olaylar apayrı birşey.

ne kadar çalışmak gerekicek pekii..
yada doğumdan sonra 1 hafta fln gelsek olurmu..

uzman değilim ama bildiğim kadarı ile, doğumdan önce 8 hafta, doğumdan sonra yasal iznini var, doktor raporuyla doğumdan 3 hafta öncesine kadar çalışabilirsin.
Raporlu olduğun süre için ücretini sgk ödüyor canım yani sen doğum iznine ayrılırken ben geri gelmicem demezsen paranı alırsın cünkü sigortan yatacak

ben o tür şeylerle muhatap olmuyorum iyikide olmuyotum yoksa bana kalsa eşime sen öde derim tüm faturayı

bilmiyorum sormam hiç kim verdi istedilermi diye sonuçta onlar müsade etmeseydi ufu ile koca kışı geçirmek zorunda kalıcaktım
belkide istememişlerdirde eşim vermiştir hiç karışmadım öyle şeylere
aslında durumlar iyi borçları yok felan ama bilemiyorum

mesela ben pazar'a gidemediğim için annem bana cuma günleri peynir, domates, salatalık alıyor
benden para almıyor ama ben yatak odasında ilaç kutusuna yastığının altına koyuyorum 50 -100