Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Yani evim ayrı harcamalrımız kendimize göre ama ben eli çok açığım eşime derim alma cep faturasını getirmiş öde diye dedim alma 20 tl nin hesabını mı yapıcağız aynı kapıdan giriyoruz
bizde de tam tersi mesela bir yere gideriz ya bişey beğendi cüzdana elini atar ben veririm şükür varda veriyorum valla keşke demedim hiç ancak kızdığım zamanlar diyorum psikolojik yeri gelir yoğurt alır gelir kayınpeder bişeyler alır gelir maneviyartlık bende daha çok ön plana çıkıyor onlarında ihtiyacı yok bizimde ama karşılıklı maneviyat lık yapıyortuz 🙂))))

Oo annem taşır taşır köyden gelir yağ peynir patates salatası yapar mercimek köfte yapar bol bol gelengidene ver çalışmıyor eline geçtikçe toka alır çorap alır ya kuzucum bende marketten alırım bişeyler boş gitmem arada 20 30 eline verriim tuafiyeden örtü felan al diye almaz ama ben al al sokuştururum

işte bende böylesine alışık olduğum için kayınvaldenleri yadırgıyorum canım ama çikletin dediği gibi herkesin yapısı

işte bende böylesine alışık olduğum için kayınvaldenleri yadırgıyorum canım ama çikletin dediği gibi herkesin yapısı

sonuşta kızçe haklı olabilir düzenime karışılmasını sevmediğimi anladığı için pirinç verirken bile kızım çok güzel sende yap ye olurmu diyor bol bol almış baban der yoğurt kovasıyla gönderdi hep ağzında istersen der çünkü o samimi muhataplığı vermedim en başından beri alırım tşk ederim

AFERİN SANA dostum bende öyleyim

galiba şimdilerde bütün anneler öyle
bizim kızçe de ne kadar laf soksada
hep elimizde bişeylerle geliriz evimize
yoğurt ekmek ceviz fasulye

benimkide hep bak kızım ben bundan yaptım cok güzel oldu sende yap der bir dene der koyar poşetimize