Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tesadüfcüm bende kendi annemler babamlar yokken annecim babacım diyorum ama kendi ailem varken anne baba diyorum

ismiyle anne dersem çok üzülür benim kayınvalidem kocamda çok üzülür...birde kocam benim anneme ismiyle anne dese bende çok üzülüyorum vallahi ya ne yalan söylüyüm

ay üzülüyorum demişim yanlışlıkla üzülürdüm diyecektim

Bende öyle içten demiyorum anne diye sanki biri beni boğuyor gibi oluyorum

işte mecburen diyorum ama hep kızım der bir kere adımı duymadım

Saolsun banada hep kızım der

öyle birşey yok tatlım kusura bakma ama insanın canı gibi kimse olamaz oğlu nerde sen nerdesin sana ii davranacaklarki sende oğullarına iyi bakasın bu böyledir yani anladınmı şimdi ben ailemin yanında ne diyorsam yanlarındada o anneciğim babacığımda diyemem valla herkesin yapısı tabii

banada kayınvalidem hep buyur yavrum diyo

tabiki mutlaka oğluyla ben bir olamam içindeki sevgi bakımından o konuda eminim...ama mesela dün kayınvalidemler aradılar benim teli bende oğullarına verdim o açsın diye kayınvalidem konuştu oğluyla..sonradanda dedi hadi kızıma verde bide onun sesini duyuyum diye sağolsun demese demez yani..

oğlu kadar tabiki olamaz ama yinede sevdiği anlamını çıkarıyorum ben burdan beni

ne üzüleceğim ya sizde ben ne diyorsam oda istediği gibi desin ama saygıda kusur etmesin o zaman işin rengi değişir ayrıca yanlızken anneciğim babacığım ailemin yanında anne baba diyemem ne ise o onların kafasında soru işareti kalır sevmem öyle şeyleri ben aaaa kıza bak yanlızken yağlı ballı annesinin babasının yanında ne olmaz öyle ne diyorsanız her zaman öyle diyin kızlar

Sonuçta bizde anamızı bırakıp geldik koca evine el demicem 🙂

onlarda bırakmış gelmiş anlıyorlar sahip çıkıyorlar kendi çaplarında işte tabiki demeseler demesinler benim bakışm aynı olduğu sürece isterlerse ismimle hitap etsinler çok mühim değil ne ekerse onu biçer valla 🙂