nohut kuru incir, buğday, karanfil, galeta unu, hindistan cevizi, krem şanti, yumurta veeeeeeeeeeeee toz şeker🙂
ben bunlarla kalacağımı pek sanmıyorum ama niyet önemli, listemi yaptım 😀
canım bu cuma gittiğimde dr uma soracağım tam 20 haftalık oluyorum cuma günü. o yaptır demişti cuma sorar pazartesi yaptırırm inşallah. bende ilk zamanlar bebek yağı sürüyordum . bir kaç haftadır lierac ın çatlak önleyici kremini almış kardeşim eczacı ya onu kullanıyorum çok rahatlatıyor beni ama pahalı bu kutu bitiyo o yzüden bende badem yağı almayı düşünüyordum. aktarlarda bulabilirim sanırım. bendede şuan bişey yok gibi ama çok korkuyorum çatlaklardan birazda fazlakilo alınca hepten tedirgin oldum
canım zaten ne kadar pahalı kremler kullanırsan kullan çatlak olucaksa oluyomuş bünyeyle alakalı bi durum. bunun önüne geçilemiyomuş sadece o bölgeyi kuru tutmamak önemli olan ki kuruyup daha fazla çatlamasın diye o yüzden boşuna para harcama badem yağı yeterlidir yada bademle kayısı yağınıda karıştırıp sürebilirsin gayet yumuşak tutuyo deriyi
kızlar türk kahvesı ıctım bende nasıl olsa bugun uyku yok bna dun 8 de yattım🙁
bugun 12 ye kadr burdayım of yaa
kızlar bugn ne giydik yazalım ben siyah pantolon siyahlı grılı gomelk uzerıne krem kazak ayakkbam bıraz topuklu kısa ayakbılardan saclarm dalgalı
kızlar bugn ne giydik yazalım ben siyah pantolon siyahlı grılı gomelk uzerıne krem kazak ayakkbam bıraz topuklu kısa ayakbılardan saclarm dalgalı