Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

inşallah canım benim cuma inan bunun için çok dua ettim rabbime ..inşallah hepimize gitmek nasip olur..

aminnn çiletm annemlerden 1 hafta önce gden kafile vardı tanıdıgımız onunla konuştum 2 kişi ölmüş ümrede iranlılar iri yapılı insanlarmış ve onların dinine göre vurmak kırmak öldürmek günah değilmiş hamile kadı secde ederken kafasını ezmişler birinide dağa çıkarken omuz atmışlar iki kişi ölmüş okdr üzüldm ki hayrlısıyla gelsınlr artık

Günaydın kızlar gününüz aydın olsun

güzel bir hafta olur mart kapıdan baktırdı valla karla yağmurla durmak yola devam

nikican geldim kuzum ya nette problem vardı giremedim

kelebek annen baban gelmiş allah kabul etsin hayırlısıyla gitti geldiler valla yakın olsak gelirsim görmeye çok seviyorum uğurlamayı ve geldiklerinde gitmeyi

Hafta sonu yoğun geçti 🙂

işten çıkıp annemere geçtim kardeşim gelmişti kadromuz tamamlanınca pastamızı kestik yemeğimiiz yedik sonra koştur eve gittik eşimle hemencik hazırladık nişan vardı oraya gittik pazarda 12 de kalktım iyice uykumu almışım kahvaltı derken çıktık biraz hava alalım dedik sonra eve gel ütü yap derken geçti gitti artık bir sonraki hafta sonu temizlik felan yapmadım eşim açmış süpürge felan
ben anca çamaşır yıka as felan
buzdolabını ben kaydırmaz örtülerden serdim iyi oluyor onlarla

çok duygusal bır sahne oluor dualar ilahiler geldıklerndede çoşku olur heraldee alkışlarla karşılarız dualarlar ilahilerle çok güsel oluyor ya🙁 rüyalarıma giriolar gelsınler artık bnde hazırlıklara başladım temızlık falan yaprak aldım sarma saracagm falan çok işim vr çokk

sahilcim elektrik sarfiyatını arttırıyor buzdolabındaki ötürler
gereken dereceye gelmek icin daha cok çaba sarf ediyor cünkü canım

ne güzel telaşlar bunlar kelebek
3 sene önce rahmetli anneannemle dedem hac'a gitmişlerdi giderken aşırı duygusal bir ortam oluyor dönüncede daha coşkulu değişik bişey oluyor
Rabbim hayırlısı ile kavuştursun sizi

ALlahım yarabiimm inanamadım yaa.en büyük günahı eminim onlar işlemişlerdir..sen kutsal topraklarda kalk hamile kadının kafasını ez adam öldür..
sen islamı bilmiyosann orda ibadet etmenin anlamı yokki..yobazlar..
Allah onlarında mekanını cennet etsinn..Rabbimin sevdigi kullarmışki öyle biyerde can vermişler..
sen canını sıkma..Hayırlı ugurlu gelmek nasip etsinn karsılamak nasip etsin onları..

onu bnada dediler örtülerden bnde alim dedim hem pislenmez dolap çokk alim bnde bari

Sordum bendekiler kalın olmadığı için sorun olmaz dediler bir kişiden daha duymuştum senin gibi zaten bizim elektrik merdivene bağlı
bir yerden kısak bir yerden fırlıyor