ALlahım yarabiimm inanamadım yaa.en büyük günahı eminim onlar işlemişlerdir..sen kutsal topraklarda kalk hamile kadının kafasını ez adam öldür..
sen islamı bilmiyosann orda ibadet etmenin anlamı yokki..yobazlar..
Allah onlarında mekanını cennet etsinn..Rabbimin sevdigi kullarmışki öyle biyerde can vermişler..
sen canını sıkma..Hayırlı ugurlu gelmek nasip etsinn karsılamak nasip etsin onları..
kelebek benim burda göerdüklerimde ordan hediyelik getiryorlar hediye poşetleri alıp koyup veriyorlar
hurma ikram ediyorlar zemzem küçük bardaklar varya onlardan baklava işte şerbet gibi şeyler
bana tesbih seccade ve örtü getirmişler eşimin yengesi
Dün tencerelerimin bir kısmını kaldırdım üst rafa yer kaplamasın diye zaten ykseklik korkum var başım dönüyor küçük yerde osla sandalye çıktım ordan tezgaha koydum tam inerken sandalyenin üst tarafında metale kalçamı vurdum tam yumuşak ete gelsi nasıl acıyor ya anlatamam mosmor olmuş onun yüzünden kahvaltılık çay setimi çizdirdim birde günlük tenceremi sinir oldum
kızlar hafta sonu kabak pastası yaptım herkes cok begndı mısafırım vardı
hemde cok kolay tarıfı paylasıom
1 kilo kabağı yarım cay bardagı şeker ılave edıp haslıos soguduktan sonra ve 2 yada 3 paket petibor bisküviyi rondoda gectıkten karıştırıos üzerine kremsantı ve cevız ekleyebılırız hafıf ve lezzetli oluyor.birde aynı sekılde top yaptım toplarıda hındıstan cevıze bulayıp sefvıs ettım kızlar
Dün tencerelerimin bir kısmını kaldırdım üst rafa yer kaplamasın diye zaten ykseklik korkum var başım dönüyor küçük yerde osla sandalye çıktım ordan tezgaha koydum tam inerken sandalyenin üst tarafında metale kalçamı vurdum tam yumuşak ete gelsi nasıl acıyor ya anlatamam mosmor olmuş onun yüzünden kahvaltılık çay setimi çizdirdim birde günlük tenceremi sinir oldum