tesadüf Yeni Üye Üye 12 Mart 2012 #20.622 Melodie' Alıntı: tesadüf dün sabah eşime milföyden gözleme yaptım 4 tane yedi🙂 neden daha önce yapmadın bak bu ne kadar pratikmiş dedi teşekkür ederim canım Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun canım bende bir blogta gördüm merak ettim demedim beğenince paylaşmak istedim sizinle afiyet bal şeker olsun canım
Melodie' Alıntı: tesadüf dün sabah eşime milföyden gözleme yaptım 4 tane yedi🙂 neden daha önce yapmadın bak bu ne kadar pratikmiş dedi teşekkür ederim canım Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun canım bende bir blogta gördüm merak ettim demedim beğenince paylaşmak istedim sizinle afiyet bal şeker olsun canım
C cikletimnerde Forum Okuru 12 Mart 2012 #20.623 Melodie' Alıntı: bu sene yazın cok geç geleceğini söylüyorlar canım ama fazla bekletmez Inşallah Genişletmek için tıkla ... ah kuzucum inşallah erken gelir..
Melodie' Alıntı: bu sene yazın cok geç geleceğini söylüyorlar canım ama fazla bekletmez Inşallah Genişletmek için tıkla ... ah kuzucum inşallah erken gelir..
Melodie Yeni Üye Üye 12 Mart 2012 #20.624 cumartesi günkü misafirlerimize fransız kek'ini yaptım por-ta-kal ağacından almıştım tarifi gerçekten çok güzeldi tavsiye ederim sizede
cumartesi günkü misafirlerimize fransız kek'ini yaptım por-ta-kal ağacından almıştım tarifi gerçekten çok güzeldi tavsiye ederim sizede
cimcime eses Yeni Üye Üye 12 Mart 2012 #20.625 Slm kızlar nasılsınız. Haftasonu kar soğuğu vardı ve geldi kar. Bugünde kursa gidemedim, 1 haftadır kursa gitmiyordum bugünde karı görünce gitmek istemedim. Bizim dışarının merdivenleri çok kayıyor düşmekten çekiniyorum, ama çok hevesliydim gitmeye yaa 🙁( Hocayada gelicem dedim yine mahcup oldum, telefonu kapattım 🙁(
Slm kızlar nasılsınız. Haftasonu kar soğuğu vardı ve geldi kar. Bugünde kursa gidemedim, 1 haftadır kursa gitmiyordum bugünde karı görünce gitmek istemedim. Bizim dışarının merdivenleri çok kayıyor düşmekten çekiniyorum, ama çok hevesliydim gitmeye yaa 🙁( Hocayada gelicem dedim yine mahcup oldum, telefonu kapattım 🙁(
cimcime eses Yeni Üye Üye 12 Mart 2012 #20.626 Bu aralar akşamları çok tatlı yiyorum, evdeki malzemelerle kek türü yapayım diyorum ama bi dolu elma var turtamı yapsam acaba?
Bu aralar akşamları çok tatlı yiyorum, evdeki malzemelerle kek türü yapayım diyorum ama bi dolu elma var turtamı yapsam acaba?
Melodie Yeni Üye Üye 12 Mart 2012 #20.627 HOŞGELDİN ıkracım, elmalı kurabiye yapabilirsin ben bayılırım tadına🙂)
cimcime eses Yeni Üye Üye 12 Mart 2012 #20.628 Melodie' Alıntı: HOŞGELDİN ıkracım, elmalı kurabiye yapabilirsin ben bayılırım tadına🙂) Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum canımcım. Kurabiye konusunda pek başarılı değilim, geçen turta yapmıştım tadı güzel oldu ama şekli garipti 🙂) Ama denemekte fayda var, neticede misafir için değil yani...
Melodie' Alıntı: HOŞGELDİN ıkracım, elmalı kurabiye yapabilirsin ben bayılırım tadına🙂) Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum canımcım. Kurabiye konusunda pek başarılı değilim, geçen turta yapmıştım tadı güzel oldu ama şekli garipti 🙂) Ama denemekte fayda var, neticede misafir için değil yani...
sahile uzan Daimi Üye Üye 12 Mart 2012 #20.629 Dişim apseli çok berbat ya ayda bir tekrarlıyor acayip korkuyorum diş doktordan
cimcime eses Yeni Üye Üye 12 Mart 2012 #20.630 sahile uzan' Alıntı: Dişim apseli çok berbat ya ayda bir tekrarlıyor acayip korkuyorum diş doktordan Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım. Diş apseliyse çekmez zaten, bir süre antibiyotik kullanırsın, bence git rahatlatır seni antibiyotik.
sahile uzan' Alıntı: Dişim apseli çok berbat ya ayda bir tekrarlıyor acayip korkuyorum diş doktordan Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım. Diş apseliyse çekmez zaten, bir süre antibiyotik kullanırsın, bence git rahatlatır seni antibiyotik.