Inşallah hayırlısı olur canım, ben arkadaşıma göndermiştim o da fındıklı olur mu servis vs. var dedi bende olur sanırım siz bir arayın çağırın kendisiyle anlaşın dedim 🙂
Olur canım ya fındıklıyada giderim servis şart değil. İş olsunda Çalışma saatleride uygun olursa bakalım nasip kısmet nolucak.
Bi ha-stan-e İşi vardı oraya bugün cv mi yollamıştım yani arkadaşıma yolladım o vericekti henüz vermemiş elden.
Bende bekletiyorum şimdi aradım. Cumaya kadar dediğin yerden ses çıkmazsa diğer arkadaşa sölerim.
Öyle canım.
Bide evde kalınca bebek düşünmeye başladım.
Eşimde bende rüyamızda bebek görüyoruz hayır olsun.
Bilinç altımıdır artık nedir bilmiyorum.
Hemen işe girip bir kaç sene bu düşüncelerden uzaklaşmam lazım
Bende çok özledim vallahi ya. Gelemesemde hep aklımdaydınız bir kaçkere girmeye niyet ettim ya misafir geliyo ya iş çıkıyo bişiler oluyodu.
BU ARADA söylemeden edemicem kırmızı küpe ve kırmızı ruj çokkkk yakışmış sana.
Olur canım ya fındıklıyada giderim servis şart değil. İş olsunda Çalışma saatleride uygun olursa bakalım nasip kısmet nolucak.
Bi ha-stan-e İşi vardı oraya bugün cv mi yollamıştım yani arkadaşıma yolladım o vericekti henüz vermemiş elden.
Bende bekletiyorum şimdi aradım. Cumaya kadar dediğin yerden ses çıkmazsa diğer arkadaşa sölerim.
Bende çok özledim vallahi ya. Gelemesemde hep aklımdaydınız bir kaçkere girmeye niyet ettim ya misafir geliyo ya iş çıkıyo bişiler oluyodu.
BU ARADA söylemeden edemicem kırmızı küpe ve kırmızı ruj çokkkk yakışmış sana.