pineapples Hamiş Melek 13 Mart 2012 #20.771 kira vermek çok kötür birşey yaaa allah herkese küçükte olsa kendi evini nasip eylesin
sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Mart 2012 #20.772 Bizim hoca tecrübeli geldi kendi dedi sözde akıllı uyumlu okumuş insanlarsınız diye felan kura getirdi
Bizim hoca tecrübeli geldi kendi dedi sözde akıllı uyumlu okumuş insanlarsınız diye felan kura getirdi
sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Mart 2012 #20.773 pineapples' Alıntı: kira vermek çok kötür birşey yaaa allah herkese küçükte olsa kendi evini nasip eylesin Genişletmek için tıkla ... amin canım allah herkese kendi evini nasip etsin
pineapples' Alıntı: kira vermek çok kötür birşey yaaa allah herkese küçükte olsa kendi evini nasip eylesin Genişletmek için tıkla ... amin canım allah herkese kendi evini nasip etsin
tesadüf Yeni Üye Üye 13 Mart 2012 #20.774 sahile uzan' Alıntı: benimde 50gr mihir var ikide bir söylüyorum 🙂 mobilyalar bitince diyor 10 ayı kaldı artık seneye gibi zaten zekatını vericeğiz altınların paraların Genişletmek için tıkla ... eşimin birikimi vardı o yüzden nikahın ertesi gün yatırdı biz zekat vermedik vermek mi gerekiyor bilmiyordum
sahile uzan' Alıntı: benimde 50gr mihir var ikide bir söylüyorum 🙂 mobilyalar bitince diyor 10 ayı kaldı artık seneye gibi zaten zekatını vericeğiz altınların paraların Genişletmek için tıkla ... eşimin birikimi vardı o yüzden nikahın ertesi gün yatırdı biz zekat vermedik vermek mi gerekiyor bilmiyordum
Melodie Yeni Üye Üye 13 Mart 2012 #20.775 bizim hoca da süperdi ya🙂 adam hem cok güzel bir şekilde anlatmıştı mihiri hemde gelin hanım versin cevabını onun hakkıdır dedi
bizim hoca da süperdi ya🙂 adam hem cok güzel bir şekilde anlatmıştı mihiri hemde gelin hanım versin cevabını onun hakkıdır dedi
Melodie Yeni Üye Üye 13 Mart 2012 #20.776 tesaduf' Alıntı: eşimin birikimi vardı o yüzden nikahın ertesi gün yatırdı biz zekat vermedik vermek mi gerekiyor bilmiyordum Genişletmek için tıkla ... malvarlığının zekatını vermen gerekir canım... evin ve altının varsa borcun da yoksa zekatını vereceksin
tesaduf' Alıntı: eşimin birikimi vardı o yüzden nikahın ertesi gün yatırdı biz zekat vermedik vermek mi gerekiyor bilmiyordum Genişletmek için tıkla ... malvarlığının zekatını vermen gerekir canım... evin ve altının varsa borcun da yoksa zekatını vereceksin
pineapples Hamiş Melek 13 Mart 2012 #20.777 Melodie' Alıntı: malvarlığının zekatını vermen gerekir canım... evin ve altının varsa borcun da yoksa zekatını vereceksin Genişletmek için tıkla ... kuzu borç varsa verilmiyormu şimdi bana demişlerdi 1 sene dolması lazımmış diye o yüzden ben geçtiğimiz sene vermedim ama bizim borçlarımız var daha verecekmiyim
Melodie' Alıntı: malvarlığının zekatını vermen gerekir canım... evin ve altının varsa borcun da yoksa zekatını vereceksin Genişletmek için tıkla ... kuzu borç varsa verilmiyormu şimdi bana demişlerdi 1 sene dolması lazımmış diye o yüzden ben geçtiğimiz sene vermedim ama bizim borçlarımız var daha verecekmiyim
pineapples Hamiş Melek 13 Mart 2012 #20.778 kirada oturuyorum evim yok ama altınlarım var ama borçlarımda var
sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Mart 2012 #20.779 Kızlar flagyl bu ilacın işlevi ne valla kutularını attım hatırlamıyorum
Melodie Yeni Üye Üye 13 Mart 2012 #20.780 bizim evimiz var borcunu ödüyoruz ama daha içinde yaşayamıyoruz😕