Melodie Yeni Üye Üye 13 Mart 2012 #20.812 geçen gün doktora gitmiştim ya röntgen odasına girmeden önce adam sordu gebelik var mı? bende senin gibi evlimisin anladım Evet dedim eşimde neeeeee
geçen gün doktora gitmiştim ya röntgen odasına girmeden önce adam sordu gebelik var mı? bende senin gibi evlimisin anladım Evet dedim eşimde neeeeee
sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Mart 2012 #20.813 ama ille tuaf oluyorum ya acaba mı diyorum kendimden emin olsamda tuaf bişey
sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Mart 2012 #20.815 bu eylülde eşimin yıılk izni diyor ak-çay ay-valık gibi gidelim av-şa dedim oralar nasıl olur ki o zamanlar
bu eylülde eşimin yıılk izni diyor ak-çay ay-valık gibi gidelim av-şa dedim oralar nasıl olur ki o zamanlar
Melodie Yeni Üye Üye 13 Mart 2012 #20.816 akçay'ın denizi soğuktur temmuz ağustos da bile kimse doğru düzgün deniz'e girmiyor ayvalık sarımsaklı'nın denizi güzel cundaya fala gidersiniz ordan oralar süper avşa'ya hiç gitmedim assos da güzel di
akçay'ın denizi soğuktur temmuz ağustos da bile kimse doğru düzgün deniz'e girmiyor ayvalık sarımsaklı'nın denizi güzel cundaya fala gidersiniz ordan oralar süper avşa'ya hiç gitmedim assos da güzel di
nickimi kim yedi Hamiş Melek 13 Mart 2012 #20.817 kafaaaaaaaaaaaaaa yeter artık çok çalıştın nerdesin kafaaa
sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Mart 2012 #20.818 valla bence bu taraflar bize yakın değişik yer olsun ama çokta uzak olmasın otobüsle gidileceği için
Melodie Yeni Üye Üye 13 Mart 2012 #20.819 sahile uzan' Alıntı: valla bence bu taraflar bize yakın değişik yer olsun ama çokta uzak olmasın otobüsle gidileceği için Genişletmek için tıkla ... özel mesaj atıyorum sahilcim
sahile uzan' Alıntı: valla bence bu taraflar bize yakın değişik yer olsun ama çokta uzak olmasın otobüsle gidileceği için Genişletmek için tıkla ... özel mesaj atıyorum sahilcim
Kafa Hamiş Melek 13 Mart 2012 #20.820 kızlarrr okuyorum okuyorum aklım almıyo ya ben yaşlandım iyice zaten.. öpüyorum sizi çok 🙂