onlar öyle konuşurken hiç onların yönüne bakmadım sahil
demişlerdir ne havalı kendini beğenmiş diye
eşime sordum kızdın mı öyle yaptım diye dedim
niye kızayım sen hak edene hak ettiği gibi davaranıyorsun valla cennetliksin hatun ben seni bulucam oralarda diyo
onlar gidince eşimle anneannemin 40ı diye yasin okuduk
zekat konuşmuşsunuz kızlar borcu olmayana düşüyor melodinin dediği gibi. bizde ev için borçlandık veremicez heralde. zaten altınları da eve verdik. Allah nasip ederse kurbanlarımızı keseriz.
tescim arsa yatırımı çok iyi benim eşim bekarken almış 2 katına çıktı değeri şimdi. bi tanede arsa kredisi ödüyoruz. oda seneye ağustosta bitecek inşallah.
aslında şuanda öyle bir düşüncemiz yok canım biriktirmek istiyoruz malum eşim altıncı habire altın yapıp duruyor ama ev almayız kiracı ile uğraşmak zor birşey alırsak arsa alırız diye konuşuyoruz nerelerin değerleneceğini iyice araştırmak lazım öyle durumlarda
onlar öyle konuşurken hiç onların yönüne bakmadım sahil:d:d
demişlerdir ne havalı kendini beğenmiş diye
eşime sordum kızdın mı öyle yaptım diye dedim
niye kızayım sen hak edene hak ettiği gibi davaranıyorsun valla cennetliksin hatun ben seni bulucam oralarda diyo
onlar gidince eşimle anneannemin 40ı diye yasin okuduk
tesadüfüm eşimi tanımadığınız için ne dediğini söylesem belki benim gibi algılamayabilirsiniz. çok kötü bişey değildi.
sadece ben elbebek, gülbebek davranışlarına alıştığım için ilk kırıcı lafında alınmama üzülmüş o da.
bende daha sonra böyle bişi diyemesin diye uzattım konuyu aslında çok kırılmasam da.
melodiem süpersin ne kadar marifetlisin maşallah.
Allah seni nazarlardan saklasın. yuvana bereket versin ki hep böyle güzel şeyler yap.
boşver canım sen o densizlikleri.
Allah kabul etsin, anneannenin mekanı cennet olsun.
tamam canım anladım sen abla enişte felan yazınca kafam karıştı o yüzden sormuştum sen eşini tanıyorsun niyetini biliyorsan kalbini biliyorsan önemli olan o kuzucum gerisini boşver
aslında şuanda öyle bir düşüncemiz yok canım biriktirmek istiyoruz malum eşim altıncı habire altın yapıp duruyor ama ev almayız kiracı ile uğraşmak zor birşey alırsak arsa alırız diye konuşuyoruz nerelerin değerleneceğini iyice araştırmak lazım öyle durumlarda
canım bir ev parasına 5-6 tane arsa alınır. hazır evinizde varken 2. bir eve hiç gerek yok. bizim arsa aldığımız yere tay-yip bölge hastanesi yapacakmış. çok gelişecek diyorlar. iyi araştırmak lazım. Allah gönlünüze göre versin. bizde ev borcunda sıkışırsak arsaları arabayı falan satarız diyoruz.
kızlar borcu olanlara vakıa süresi çok iyiymiş tavsiye ederim.
2 gündür spor yapamıyorum kızlar dişim ağrıyo diye bugün tekrar başlamam lazım.
ufff zayıflamam lazım
imzamda verdiğim kiloyu tekrar aldım.
insanlar doğum yapınca bu kilolara çıkıyor.
ben doğum yaparsam kaç olurum bilemedim..