Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar dün yeğenimi kreşi emek fb. götürmüş be-saş vr burda
ekmek nedir nimet felan atılmaz ezilmez gibi anlatıyorlar
doyuruyor felan gitmişler bunların ellerine birer ekmek ile boyama kitabı vermişler
eve götürün ekmeğinizi demişler ablam diyor geldi ekmekle nasıl duygulandım
oğlum bu yaşta ekmek getirmiş evine dedim kıyıp yiyemezsin sen diyor ki o kadar lezzetliki boş bile yerim oğluşum getirmiş ya çok güzel benimde çok hoşuma gitti 5 yaşındaki çoxuk ekmeği biliyor başka aygırlar bile elinden düşürüp almıyorlar yerden basılmasın diye

benimde kilo vermem gerekiyor fazlada yemiyorum aslında huzur ama demir hapı yapabiliyormuş

sahil maşallah yeğenine. Senin kaç yeğenin var. Benim 4 tane erkek yeğenim var. En büyüğü 17, küçüğü 2,5.

canım 1 tane 5 yaşınıda çok şeker maşallah teyzesi bir sorfa sduası okuyor allah nazardan saklasın alıp ısırası geliyor insanın besmele felan aynı zamanda ingilizceside iyi bazebn bıdı bıdı bieşyler diyor
ne diyorsun kuzucum diyorum ayyy deyze teyzede değil sende bilmiyorsun hiç bişey ingilizce konuşuyorummmm şunu yapalım mı bunu yapalıım demek istemiş
valla çok iyi kreş ya ben bu yaşımda bile onun kullandığı kelimeleri kullanamıyorum

evet canım hem bağırsakları yavaşlatıyor. hemde iştah açıyor. sen tekrar başladın mı demir haplarına?

evet canım🙁
16 Nisanda ilik alacaklar benden
neden kanımın bu derecede kötü olduğunu araştırmak için🙁(

folik asit kullanıyomusun adaş..

daha oralara gelemedim adaşım
B12 ve demir değerlim çok düşük
ak yuvarlarım çoğalmış
trombositlerim düşükmüş

bakalım ilikte çıkacak ortaya sebebi