valla kuzucum doktor kendisi söyledi
çalışmalara başla diye, ameliyatlısın senin hamile kalman zaman alır dedi ama olurda hemen hamile kalırsan farklı ilaçlarla taviye yaparız dedi
kuzu biz oluruna bıraktık hayırlısı bakalım üstüne düşünce ümitsizlik oluyor Rabbim hayırlı zamanı biliyor hayırlısı ne ise onu nasip eylesin inş.çok üstüne düşmemek lazım
hoşbulduk canım aman aman iyi olun kuzum nasıl olayım ben beya yoğun yoğun devam işte
hoşbulduk huzurum yoğunum bacım yoğun nasılsın iyisin inş.
kuzu biz oluruna bıraktık hayırlısı bakalım üstüne düşünce ümitsizlik oluyor Rabbim hayırlı zamanı biliyor hayırlısı ne ise onu nasip eylesin inş.çok üstüne düşmemek lazım
sizin daha yaşınız da küçük biraz daha rahat olabilirsiniz ben 31 yaşındayım bana sanki zamanım kısıtlı acele etmem gerekiyormuş gibi geliyor
ama yanlı yaptığımı biliyorum
sizin daha yaşınız da küçük biraz daha rahat olabilirsiniz ben 31 yaşındayım bana sanki zamanım kısıtlı acele etmem gerekiyormuş gibi geliyor
ama yanlı yaptığımı biliyorum
kuzum valla işinize karışmak gibi olmasın tabii siz bilirsiniz ama bencede biraz çalışmaları hızlandır sen eşim 27 yaşında komplekse girmiş çocuğum olsun baba olmak istiyorum artık diyor 🙂 allahım ya öldürüyor beni gülmekten